joi, 26 noiembrie 2009

1 MAI 2007, RUPERE LA COSTINESTI!!!


Stimati cititori ai acestor elucubratii™, astazi va voi reda in limita amintirilor, ce s-a intamplat in magica perioada a studentiei mele, mai exact de 1 Mai 2007 la Costinesti. Pentru inceput am sa incep cu inceputul™: esti doar un nanac care bea Beck’s p rupte… Ups, d la blugi:D. 30 Mai, ora 05:00, figurantii si figurantele din grupa 525 se aduna la gara de est a capitalei de cacao pentru a se imbarca in trenu’ de Constanta. Agitatia mare sa moara franta, gara plina pana la refuz, o gramada de betivi notorii(majoritatea cunoscuti din barurile si bodegile capitalei), pitzipoance, navetisti, etc.
Gata, ne-am strans, suntem toti, hai sa incercam sa gasim vagonu’ sa ne instalam. La o prima vedere observ ca sunt mai multe gagici decat masculi ceea ce nu e rau deloc:D. Printre fetzele cunoscute ale grupei se distinge un moldovean din Focsani, fratele vitreg al unei college. Asa la prima vedere pare ok ‘intrusu’, sa vedem mai incolo de ce e in stare. Baaaaaaaa!!! Cacam-as pe caile voastre ferate sau Caca-te Frate Romane pe Caile Ferate Romane!!! Si p sistemul vostru informatic cu win 3.1.1!!! Nu exista vagonu’ de p biletele noastre in ceapa masii!!! Asa ceva numa in tara tuturor posibilitatilor mai vezi…Deci nu avem locuri , deci vom sta in picioare 5 ore cat face parciu asta d tren pana la Constanta fratioareeeeee!!! Hai ca a inceput bine aventura…
Incet incet lumea se intinde p genti, p scari si trage un pui d somn. Slab pregatiti. Eu intru in vorba cu moldoveanu’ alias Cata. Noi doi si-amandoi,, un bergenbier la doza in mana, si da-i si povesteste. Observ ca e baiat gigel si ca mai mult ca sigur o sa facem scandal la Costinesti:D. S-a terminat berea, respiratia devine intensa, inima pompeaza, intram in transa. Ajunge trenu’ la Lehliu! Sari frate si tai-o la magazin; 3 beri d caciula pana la Constanta cred ca ajung. Alta viata. Trenu se misca iar, 40 km/h ca dak merge mai repede cadem toti in dunare si ne ia dracu’…Se trezesc si pensionarii, galagie, se fac poze chestii socoteli. Diana are o fata d zici ca a busit-o intercity-u d Ciucago!!! ‘Nu am mai dormit d 4 nopti’, zice ea. C sa spun…Si beau si beau magnetii si termina si dozele d la Lehliu’. Dar, am ajuns la Constanta in sfarsit. Sarim din tren si mergem la vagonu’ d Costinesti. Incepem sa cantam, sa facem scandal. Se apropie ultima statie…Suntem curiosi sa vedem ce camere ne-a rezervat Silvia. Vila Victoria, plm un pat si o baie sa aiba ca restu e can can. IIIIIIHAAAAAAA!!! Jos am zis, ca am ajuns. Da-i si cauta vila vietii acum. Ne invartim ne uitam si o gasim in cele din urma. Parfum!!! Lux!!! Io si Cata ne bagam la penthouse ca sa scapam de Elton Johnu’ grupei noastre alias Vali. Alex a nimerit cu el=)), noroc ca si-a luat chilotii de tabla, saracu’… Intre timp apar si smecherii , restul colegilor, cu masina. Roxana, al ei gagic, Ana…Hai la plaja am zis! Apa e super rece dar exista totusi cativa care se incumeta sa o calareask. Noi cu berea in mana stam si admiram peisaju’…Incet incet ne roade stomacu;… Ne intoarcem in kmere, tragem un ospat d-ala d gospodari care mananca p santier, si ne bagam la somn cateva ore. Ca sa fim fresh seara nu de alta.
Si uite asa s-a facut 19…Hai sa cautam o terasa sa bagam la matz, sa bem un suc d hamei ceva. Insistam, cautam si gasim. Umplem o masa de 15 persoane si comandam. Mancam ca somalezii ciorba si felu 2 si plecam. Ajungem in Tineretului! Dansam, ne unduim p ritmurile house, bem , alea alea si se face dimineata. Rupti in gura, unii, altii mai fresh , plecam spre vila. Roxi ma ia de gat si imi sopteste ca ma asteapta la ea in kmera=)) ( asa as fi vrut eu, dar d gat m-a luat). Am discutat noi putin asa despre una despre alta… Langa vila era un magazin si eu cu Cata am ramas ca sa isi ia el tigari si io sa ma gandesc putin…Si tot gandindu-ma am declansat operatiunea ‘SPRITE’. Cat timp a cerut asta tigarile, io m-am infiltrat p veranda magazinului si am subtilizat un bax d sprite la 2 L ca plm ma ardea rau gatu d dupa atata bere:D. Si l-am scos repede afara dupa colt. M-am intors. L-am luat si p Cata si am taiat-o….cu bax cu tot. Adrenalina pompa in timp c caram baxu, si era sa ne cacam p noi d frik cand am trecut p langa un post de jandarmerie. Dar am invins soarta si am ajuns cu bine in kmera. Intram noi pizdosi inauntru: Care vrea ma suc? Hai luati ca facem noi cinste=))…Lumea nu prea avea somn, mai putin Diana si Silvia care s-au bagat la slafen rapid…C sa facem…carti frate, p pedepse:D. Zis si facut. Jucam jucam, si imi vine si mie randu’ , ionik ai belit-o!!! SI chiar asa a fost. M-au pus sa ma deghizez in fomeie mancav-as galagia! Da ce femeie!
Am si poze dar ma mai gandesc dak le public…
De 1 Mai ne-am trezit si am hotarat ca o taiem in Vama fratica sa facem pogo cu nespalatii, pardon distinsii roakeri:D. Ascult rock , n-am nimic cu ei, poate sa ii vad tunsi, glumesc. Luam trenu noi, mare greseala. Dar, noroc cu sticla d wiskey luata d roxi ca altfel innebuneam. Bai si s-au imbatat fetele fratica!!! Acolo in Vama, era galagie mare, negrul domina peisajul, muzica tare…nebunie:D. Am tras o bauta la o terasa dupa care am mancat la cantina fomistilor ( mancare adevarata) san e revenim si am taiat-o inapoi in Costinesti cu microbuzu’. Era deja intuneric dar ochii nostril luminau , cereau alcooooool. Am gasit un party p plaja , frumos, cu foc de tabara cu bodega p plaja, PARFUM!!! Ne-am zbenguit p cotton eye joe si p altele, am invartit fetili d le-am amestecat visele , am baut, am ras, a fost f tare frate!!!
Epuizati, ne-am retras in kmere si am dormit ca aia de au construit digurile in Olanda ca sa nu ii stucheask apele!!!
Pffffffffffoai! Am uitat sa va zic una tare...Ni s-a facut foame in timp ce beam ca porcii la focu de tabara…M-am dus CU CAta sa ne luam niste hamsii. Ma si ajungem la una, cik o chema Cerasela, si ne da aia 2 portii mari. Noi ii dam 10 lei nanacei, ea trebuie sa ne dea 4 lei inapoi. Ma si stam si asteptam si ea tot numara acolo banii. C face asta ma? Nu stie sa numere? Il intreb p cata. Nu stiu cohones, cred ca imi da nr ei d tel sa o caut mai tarziu…Si uite ca ne da si restu’…STUPOARE, noi bagam niste fete d-alea de incuiati…ne-a dat fraiera rest la 50 de lei ceea ce inseamna ca putem baga ink 10 beri d banii astia. Noi ii multumim frumos, si o taiem fratica, sa nu se razgandeask cocotiera…A fost faza zilei de departe si noi fericiti ne-am intors la bodega d p plaja sa mai golim niste doze:D.
Si a venit si ziua despartirii, din pacate, unii au plecat cu trenu printre care si eu, altii cu masina. In tren din nou am baut ca nehalitu, si acum imi aduc aminte, 3 beck’s si un tuborg strong. Am ajuns inapoi in capitala de kko unde a ramas si Cata sa doarma, la mine in kmin. A 2-a zi ne-am tirat la focsani la el aksa sa bem si acolo ca mai aveam bani si no nu poti sa refuzi o asemenea oferta. Si era sa uit, am dormit pe bulanele Silviei la intoarcere ca un ingerash…
Inchei cu incheierea ca de obicei…S-au intamplat mai multe in noptile astea dar nu pot detalia pentru ca nu vrea muschiu’ meu…Restu ramane doar pt. mine. Hai ca m-am distrat si cu voi, hai ciau!!! Sanatate…Ne vedem cand ne intalnim!

marți, 24 noiembrie 2009

Curs ...CU O PROFA OBSEDATA DE PREZENTA STUDENTILOR

Sala e plina…pana la refuz. Basinile pitzipoancelor se vad de la o posta. Profa Marioara Muierescu, luar-ar catran , intra in sala si cere celor care nu sunt interesati de curs sa plece (si ca nu vor fi pusi absenti). Parfum ! exclama unii in gand, dar ies doar cativa. Majoritatea banuiesc ca asta e un test d fapt si ca Marioara o sa ii arda in sesiune p nanacii si nanacele care vor parasi sala. Sa ma trantesc dak nu plec !!! zice Virgil Abagiu, un tocilar al seriei, recunoscut pentru colectia lui de filme porno de acasa. Probabil a baut gaz de i-a venit lui sa plece, sau a mancat gogosi cu zmoala de la cantina, care sunt chiar foarte bune de altfel ! Uite-l ca a parasit sala...Rumoare in ‘tribune’, am avut parte de o faza spectacol ! AAA !!! S-a dus aksa sa-i dea in cap in timp ce se uita la private spice, zice Miklos d la 512. Ba nu ma copac, s-a dus sa-si ia noul DVD cu Briana de la Sex Shop si dupa aia merge aksa sa si-o lustruiask ! Pitzipoancele comenteaza in ultimu rand, la acuzele lui Miklos : Auzi ? mamaia ta e tigan ? Lasa-l p virgil ca a invatat azi noapte toata ziua !!! Mi-a dat mie sa copiez la testu de la merceologie da ?
In spatele salii e un grup de 5 pers – 3 fete si 2 baieti - care face galagie…Langa acel grup alte 2 pers stau stana de piatra..ochi si urechi…Fetele(Arabela, Petronela si Rodica) , sau pitipoancele mai bine zis, discuta : Auzi fata ? ai vazut ce oja smechera au scos aia de la Avon ? Hai fata c ai ? esti broccoli la cap ? Aia de la oriflame e mai buna ! Baietii (Romica si Aurel,cocalari in toata regula) exclama la spusele fetelor : S-a basit mireasa !!! Ba Romica tu vezi ce probleme existnetiale au cracanatele astea ? Noi mai avem bere in frigider la kmin ? Da ma , mai avem un bax de Beck’s pt meciul de diseara. Bine ma, ajung atunci. Mai tre sa luam niste seminte. Arabela aude comentariile si se rasteste la ei : bai inteligentule, ceva belele nasoale ? Vrei sa il chem pe prietenul meu din balta alba sa te aranjeze ? Hai mai comenteaza tu mult...
Dupa 10 min de « predici »…profa se enrveaza si solicita ultimelor 3 randuri sa iasa afara… I ta na ! S-a umflat tarata in tine ? exclama ei, dar nu pleaca nimeni.
Cei doi care stateau ca « sfintii>>au inceput sa lanseze rugaminti spre directia bunului-simt catre acel grup de cocalari si pitipoance…dar nici un efect. E de la blugi probabil !
Profa asteapta…aia stau.Profa se scobeste in nas...aia nici nu observa...
Profa spune ca ea sta pana la 18 daca e nevoie… ; Replica grupului : tanti marioara stam si pana la 20 c-asa vor muschii nostri da ? zice unu cu geaca de puta madre p el...
Cei 2 nevinovati se ridica si ies ei (fiind considerati parte in oala acelui grup, desi era clar ca nu erau)…
Papagalii d coca si pitzi ies si ei ca de, asa e in tenis !!!