miercuri, 22 septembrie 2010

Nici la STOACA nu ma doare:D


'Viata e plina de surprize'...Mare vorba si tare adevarata:D. Dupa ce ca-s nanac la maxim mai am si bulan cu kilu :D Am fost la concert ieri noapte...la GUNS N' ROSES baaaaaaaaaaaaa!!! cu 'toti nespalatii, toti roackerii' ca sa citez frustratii de manelari infecti:D De maine ma duc sa ii spal vasele pt. o saptamana Mandorlinei , 'sponsoru' meu mai exact, care a facut posibila deplasarea mea la concert:D. Eram ieri p plantatie, dadeam la sapa cand,ma suna telefonu'...Era MAndorlina si ma intreba: Ia zi te combini?...Bineinteleeeeeeeeeees!!! Traiasca contabilele psihedelice din ROmania:D si extraterestra mea mica si scumpa:). Si cat ai zice 'sweet child of mine' s-a facut ora 17 juma si m-am intalnit cu cele 3 contabile d la romexpo(locatia concertului). Am stat noi ca gospodarii care asteapta rata vreo ora juma pana am intrat dar no, nu a mai contat avand in vedere c urma sa vina. Dupa ce ne-au controlat la oua, respectiv la mitruta stewarzii am pasit in curte. Bere, mici, jagermeister, sucuri, inghetaturi tat c vrei. Ne-am luat jetoane si da-i si gusta din toate. Madorlina fiind soferita noastra dupa o bere si un jagger s-a dat p cola si alte mizzeri(mi se pare corect). Eu cu 'utza am gustat niste shoturi de jager':D Bun rau al dreacu! Adina nu s-a lasat mai prejos si s-a racorit si ea cu nefiltrate alea alea...Ciuc, inca una si ma...duc la toaleta...Ca am tot mers fratica sa dau calu la apa ca no, bere bei bere t pisi! Gagici disperate care trageau d usa toaletelor,miros d levantica, parfum ce sa mai...Si din nou organizatorii ne-au pregatit o surpriza, 'tu-i in nas(desi poate nu a fost vina lor). Trebuiau sa apara baietii d la Guns in jur d 20 30 dar fix sula...P la 22 si-o tzara s-au afisat. Artificii, alea alea si a inceput SHOW-U'. \m/ 3 ore de hituri d p albumul nou si nemuritoarele piese mai vechi gen november rain, don't cry, sweet child..Oameni in cladirile d birouri dimprejur holbati la scena, confetii cu explozii etc. A iesit la blana mancav-as galagia!!! Si dupa orgia muzicala a venit si clipa despartirii...Acasaaaaaaaaa nespalatiloooooooooor!!! :)) Incet asea am luat-o la pas spre masinutza. Aveam picioarele praf dar asa e cand gusti viata:D M-au transportat fetele mele pana aksa si dus am fost. Intru si eu in casa si dau drumul la apa calda sa fac si eu un dush ca omu'. Da da, ionik ia-on sus! DIn sula apa calda sau a venit apa calda? a venit da-i rece...Cristoaseeeeeeeeeeee!!! Blestemeeeeeeeeeeee!!! Frigidere pline de carneeeeee!!! C sa fac, m-am bagat in pat ca un gospodar adevarat si nespalat si cat ai zice: ba da puuuuuuuuti!! am adormit. And that's all folks!!!

P.S. Axel-e hai sa nu ne mai drogam inainte d concert in camera de hotel ca turbatu ca sa asteptam noi ca fraierii pana termini tu jointurile...

miercuri, 1 septembrie 2010

Fara Peninsula...viata e pustiu!!!


BAAAAAAAAAA ESTI NEBUN!!?? Am numarat ca un bou vagon un an si ceva si uite ca nu degeaba. Am fost din nou, timp de 4 zile, unul dintre cei mai liberi nanaci de p lumea asta:D.
Totul a inceput miercuri noapte cand, impreuna cu o contabila speciala, am inceput sa ne facem bagajele, d fapt 'a inceput', ca eu eram pregatit ink din cls a 4-a...Si cum discutam noi p-acolo am ajuns si la subiectu abonamente...Futa-i 'niezoooooo!!! Era in jur d 21 si mie mi-a cazut fisa ca nu am abonam. la mine! Si da-i si tai-o la masa in dr. taberei tocma' din colentina. Cu alte cuvinte, un drum d 2 ore dus intors sa moara ce-am p casa!!! SI dupa 2 ore d aventuri prin ratb-urile si 'metroaiele' din buc m-am intors(cu abonam, d data asta) la randevouz point. Am stat la taclale cu 'utza si incet incet a venit si ora 03:00. Teoretic trebuia sa avem masina la scara blocului dar masina din sula. Dupa vreo ora a aparut in sfarsit sefa geaninei alis doamna madalina:D. Ne-am trantit bagajele in portabagaj si helo! Decolare spre viataaaaaaaaaaa!!! Eu cam rupt d somn, asa ca mi-am asezat capul p bulanul 'extraterestrei' mele preferate si dus am fost. Am dormit ca un prunc desi bubuia ca in Iraq muzica in masina. Mai o pauza d dat calu la apa mai aia aia si ajungem intr-un final in tg mures. Futai cu malai d 1 mai...nu mai gasim drumul spre peninsula. Ooprim la un magazin, luam ceva d halit si d beut:D, intreb vreo 3 mikloshi p und tre sa o iau ca sa ajung la festival si pornim iar. Evrikaaaaaaaaaaaaa, am nimerit-o bagasiami-ar!!! Am ajuns pe taramul destrabalarii, dezmatului si al preacurviei!!!