duminică, 29 mai 2011

CAMPIONS!!!



Mai e ceva d zis dupa finala de aseara??? Cine intelege fotbalul, chiar si pisatu d mourinho, isi da seama ca aceasta echipa este cea mai frumoasa din istoria sportului cu basica!!! Pana si rusnacii cu , care am vazut meciul s-au inclinat in fata valorii incotestabile a jocului tiki-taka desenat d barca:D. Asa ca desfaceti sampania, udati gatlejurile si cantati asa:


Tot el camp
és un clam
som la gent blaugrana
tant se val d'on venim
si del sud o del nord
ara estem d'acord, estem d'acord
una bandera ens agermana
blaugrana al vent,
un crit valent
tenim un nom,
el sap tothom
BARÇA ! BARÇA ! BARÇA !

Jugadors,
seguidors,
tots units fem força
son molts anys plens d'afanys
son molts gols que hem cridat
i s'ha demostrat, s'ha demostrat
que mai ningú no ens podrà tòrcer
blaugrana al vent,
un crit valent
tenïm un nom,
el sap tothom

BARÇA ! BARÇA ! BARÇA !

luni, 23 mai 2011

cik m-am intors dav-as foc la cioc


C sa imi zic eu? Bine am revenit? Bine am revenit rau am nimerit. La locu asta ii zice blog...dreacu stie cum pot astia sa scrie p aici...Pentru toti cei care au crezut ca ionkfarafrica o murat...am o vorba sa va spun: gura mica baaaaaaaaaaaaaa!!! Ce-ati zis voi: ink un blogger care s-o stins...Daaaaaa da' nu prea!!! Si nu m-am intors cu mana goala bineinteles ci cu o noua relatare d la...bucale...
Si vine asa...Intr-o zi d martie, navigand p net, betivu din mine a dat peste concursu d la timisoreana. Drumul mingii se intitula...Trebuia sa raspunzi zi d zi d niste intrebari despre cupa romaniei, vrajeli d-astea, iti alegeai un tronson si primii 16 care strangeau cel mai bun punctaj plecau p drum care va sa zica...ala al mingii...C vreau io sa zic mai exact...Tronsonul ales d mine a fost Sfantu Gheorghe - Brasov caci finala Cupei Romaniei se va juca la bv. Dupa ce am raspuns la intrebari d mi-au sarit capacele am ajuns p locu 18. Primii 16 se calificau deci am zis ca gata, cristoaseeeeeeee c putin mai aveam...Dar, surpriza, alaltaieri ma suna rodica ca sa imi spuna: felicitari te-ai calificat pentru tronsonul cutare cutare pac pac. Bine baaaaaaaaa!!! Barmaaaaaaaaaaaan!!! Hai cu timisoreana baaaaaaaaa!!!
Asadar si prin urmare, ionik pleaca agale, cu timisoareana in mana, spre brasov cu al de cartu, camataru si alti mosi d-astia care p vremuri, inainte sa se inventeze autobaza sau spartul geamurilor bancilor de rezerve, inscriau goluri fara numar p la noi prin campionat. Asa ca mosilor, sa va pregatiti ca va bag topoare ca la herculane...O sa bubuie la poarta voastra ca in iraq...'ti-ai dreacu d desculti...Dar d c miercuri dim cand o sa urc in autocar o sa miroasa a mosi? Toti pensionarii...
Da ma, si cam asa o sa decurga ziua d miercuri. Plus ca imi dau astia si o minge , un tricou, chestii, trestii, socoteli. Cat despre meciul in sine, STEAUA-dinamo, ce pot sa zic...cioca boca va dam mu.e mocaaaaaaaaaaaa!!!