marți, 3 aprilie 2012

Cînd Giovanni s-a întîlnit cu Justiţia

Astăzi s-a dat verdictul în ”Dosarul Transferurilor”, o anchetă pornită de la o investigaţie a Gazetei Sporturilor, toţi cei 8 grei din fotbal fiind achitaţi.

Sursele noastre prezente în sală redau dialogul halucinant care a avut loc între Giovanni Becali şi Justiţie, atunci cînd s-au întîlnit prima dată în acest caz. Adică în 2006.

- Inculpat Ioan Becali, vă rog să vă ridicaţi!
- Aşa! M-am ridicat.
- Bun, vă mulţumesc! Vă aduc la cunoştinţă faptul că sînteţi suspectat de fraudarea statului şi prejudicierea cluburilor cu zeci de milioane de dolari, lucruri pentru care DNA-ul va prezenta dovezi, pe baza cărora eu, Justiţia, voi face dreptate.

- Woaaa, am auzit io de tine, fă, Justiţio, eşti diabolică! Ce vei face tu, fă?
- Voi face dreptate, pregătiţi-vă avocaţii!
- Ce avocaţi, fă, săraco?
- Avocaţii care să vă apere în proces.
- Fă, săraco, vezi-ţi, fă, de treaba ta! Eu am intrat în dialog cu tine, că sînt băiat bun, dar tu mă ameninţi? Că te fac săracă. Nu vezi că eşti săracă?
- Domnule …
- Ce domnule, fă, că eşti săracă, eşti şi nespălată. Că miroşi, am văzut eu că miroşi, asta nu poţi să negi! Eu am Calvin Klein şi tu ai miros de transpiraţie.
- Vă rog …
- Nu mă ruga nimic! Asta e, dacă vrei să te iei la mişto cu mine şi să mă condamni, ne luăm la mişto, ce să fac!? Că n-ai nici o şansă!
- Vom vedea …
- Fă, ştii ce eşti tu?
- Nu.
- Ultima zdreanţă de justiţie. Ştii ce vorbeşte lumea de tine?
- Ce?
- Ultima speţă. Beţivă.
- Aşa!
- Coruptă.
- Drogată.
- Drogată n-am auzit. Doar şpagangistă. Aşa vorbeşte lumea de tine. Colegii tăi. Ăia pe care îi conving eu cu şpagă să nu mă condamni.
- Înţeleg …
- Cum poţi să-mi spui tu mie că eu am fraudat statul şi cluburile?
- Dar nu eu spun, procurorii afirmă!
- O hahaleră a justiţiei mondiale, asta eşti! Dă-mă în judecată!
- Păi …
- Dar să te speli!
- Domnule Becali, ne-am mai întîlnit prin tribunale, credeam că aţi mai crescut ca nivel.
- Şi tu cu ce ai crescut, fă? Că împarţi în continuare dreptatea? Aceeaşi ai rămas, de cînd te ştiu, o hahaleră speriată!
- Aşa credeţi dumnveavoastră, ne vedem şi mai departe.
- Ne vedem! Dar să te speli, că nu te mai suport cu mirosul ăsta! Aşa cum dai verdicte, aşa şi miroşi! Dacă tu mă acuzi pe mine că am fraudat statul …
- Păi vor aduce procurorii dovezi. Nu ştiu cum mă veţi convinge că n-aţi făcut-o.
- Păi uite o să te conving să faci şi o baie, să nu mai miroşi. Eu m-am bărbierit, mi-am dat cu parfum, că vin în instanţă, să arăt frumos. Dacă tu vii, de-dimineaţa plecată, să faci dreptate, transpirată, ce să-ţi fac eu? Că miroşi. Uite, te şi scuip. Vrei să vezi?

Şi a scuipat-o! 3 aprilie 2012, inculpat Ioan Becali, ACHITAT.


http://blogsport.gsp.ro/sendre/2012/04/03/cind-giovanni-s-a-intilnit-cu-justitia/