marți, 12 ianuarie 2010

Fata cu egari

Flavia, cand te privesc
Parca simt cum-ntineresc
Buna, blonda naturala
As iesi cu ea p-afara.

Simt cum ma indragostesc
Cand eu t admir cum mergi
Eu nu stiu c traiesc
Cred ca este d la blugi.

Draga Flavia iti spun printre soapte
Ai o gaura in egari fix la spate
Dar pe mine nu ma intereseaza
Atat timp cat ma masezi la spate.

Flavia tu ai fuleu
Hai cu mine-n separeu
Sa-mi arati c vrei sa zici
Cand m-ameninti ca m-achiti

Flavia iti spun acum
Ca tigara nu-i un lucru bun
Dak tu o sa te lasi
O sa-ti fac un gulas

Caci eu stau si ma gandesc
Cum plm sa te vrajesc
Dar tu nu-mi dai nici o sansa
Si eu sunt putin cam varza

Si eu tot ma concentrez
K intr-o zi s-o cuceresc
Si pe ea o doare-n ciucuri
Cred ca este d la tocuri

duminică, 3 ianuarie 2010

REV 2010!!!...la Bran...


AM CASTIGAT O GRAMADA DE NOPTI PIERDUTE!!! sa fie clar pentru toata lumea!!! Cine nu a inteles o mai zic o data: AM CASTIGAT O GRAMADA DE NOPTI PIERDUTE!!! Inca o data am facut-o lata!!! Ala-i la anu ma!!!
Totul a inceput joi p la 14 si 15 cand a venit un Renault Laguna sa ma ia p sus. Bagaje fara numar, plina ochi masina. Am stat cu boxele d la ultra mega giga sistemul Panasonic in brate pana la Bran, dar a meritat. Io cu Clau in spate, Kmi cu Tibi in fata. Muzici chestii socoteli si cat ai zice revelion ajungem la Bran, la castel in parcare sa o luam p sus si p pispirica lu' Clau, Adelina. Geaca e din vinilin, Adeline, Adeline! Si incepe ascensiunea spre locatie, care era la mama dracu in varf d munte. 3 sferturi din drum le facem cu masina dar ajungem la un drum d tot rahatu', plin d noroi, chietroaie sloboz si tre sa ne dam jos. Raman doar Tibi si Kmi in masina. Io cu ai mei o luam prin coclauri p acolo, peste garduri, prin mosiile oamenilor, prin noroi, c mai ca niste tarani adevarati. Intr-un final ajungem la destinatie. Parfum!!! Peisaj superb, casa smechera, etc.
Incepem sa despachetam, cand ajunge si restu lumii! Da-i si injura tata! Piq se vaita d sale, restu d noroi k au mers p jos ca spartanii si numa d-astea! Dintre toate vocile prezente se distingea una, tare rau d tot frate! Iti facea capu calendar!!! Era 'nevasta' lu' Movilau! Am uitat cum se intitula...Nu e fata rea, dar cand deschide gura iti vine sa dai in ea ca surdu in clopot k sa-i inchizi gura!
Dar a trecut si asta! Am bagat ce era d bagat inauntru: ceafa d porc, mezeluri, crenvursti, saratele, 25 d l d bere, 35 d vin, vodk, wiscas etc. si ne-am instalat frumos in living:D. Problema futa-i pl lu cacat! Face figuri combina mea. F61!!! Eroare! Cred ca a facut condens sau ceva...Am bagat-o langa soba si am asteptat 30 d min...Pauza! C sa facem...Se auzeau numa d-alea: ba oancea ba cacam-as p combina ta, dak stiam aduceam io altceva...Nervoasa lumea! Dar ca d obicei ionik apare soarele rasare!:)) Ma duc la proprietara si ii cer combina lor din dormitor sa o folosim pana vine Sabin cu altceva. Si ne-a dat-o ca tre sa stii sa vorbesti:D. Boxele mele, combina lu asta si am avut muzicaaaaaa. Cam praf LG-u lu asta dar a mers.
SI-anceput bairamu fratioare!!! Hore, sarbe, brasovence, moldovence, ardelence, vietnameze, etc. Bautura si femei pt toti baietii mei:)) Vinul aluneca p gatlej d n-avea treaba...Eram fericit tare. Piese grele, clasice se auzea p acolo fratioare. Am facut grataru' am bagat in noi si am iesit sa bubuim artificiile si petardele. Frumos tare... Dupa care am revenit la ale noastre. Da-i si bae iar si danseaza pana dimineata. P la 6 asa mai ramasesem io cu piq, clau, gagiksa si melania park. Dar am continuat nu ne-am tras p cur. P la 7 juma ne-am tirat la somn. Und dreacu sa dorm acum...Am avut noroc, am gasit 10 cm d loc langa schija. Dormeam vreo 5 in pat fratioare. N-am apucat sa dorm decat vreo 2 ore. Ca s-au trezit astia. Cativa dintre ei se tirau aksa si no in picioare toata lumea.
Primul lucru p care il fac e sa iau combina mea sa o testez. SI minuneeee baaaaaaaa!!! A mers!!! Eram in transa!! Da-i repede si conecteaz-o si da-i drumul la watti. Si fix asta am facut! Din clipa aia, vineri dimineata pana sambata seara nu s-a mai oprit. Scula ma! Alta viata!
Park e mai parfum asa...am ramas 12 insi. Numa lume buna fratioare! In seara asta agat!!!...geaca in cuier=)), ii zic io lu Sabin. Si uite asa ne ia foamea. Bagam niste crenvursti dar slabut d tot. Nici p o masea nu mi-au ajuns. Iese curcubeu' pi sier! C peisaj mirobolant! P 01.01.2010 tata, asta e semn bun...Mai baga niste vin, o muzica o aia aia si se face seara iar...Ne loveste chioraiala d matze, din nou. Gratar , se stie. Mai nasol asa p bezna da plm ne-om descurca noi cumva.Un vin fiert o aia aia si trece timpul. Bagam in noi ca spartanii si putin somn, asa 1 ora 2 maxim. Cine vrea baga vaporu' in port, cine nu doarme.
Ne trezim, ne gatim, tragem aer in piept si dam drumul la paranghelie iar. E ziua lu' PIQ azi deci motiv in plus d facut scandal. Apare baiatul cu o sticla d Jack si una d Stalinskaya. Bastani, avem sponsor! Sa traiask! Show p Michael Jackson! PIQ ne arata cine e d fapt adevaratu' schemos! Ne pisam p noi d ras! E d la blugi bineinteles! Si beau vin cu cola iar pana cad sub masa, glumesc, pana se face dimineatza. Ca d obicei raman io cu pispirica, clau si melania. Deodata apare si PIQ in pijamale. Nu prea avea somn baiatu'. Si mai sta cu noi vreo ora. Si incep discutii d-alea serioase despre fotbal. Citez: Ba Oancea e bun ma da dribleaza prea mult! Ba mai tii minte cand v-am batut ma, noi eram a 9-a etc etc. Io n-aveam treaba, beam nu ma simteam atins d aceste vorbe. Oricum le dau clasa=)) Si pana mea p la 7 juma ma bufneste oboseala si declar forfait. Und dorm? Aaaaaaaaa da da da, p saltea la porumbei in kmera. Hai sa vad care e spirla...Intru, cami sforaia, tibi saracu incerca sa doarma. Ma schimb si ma instalez ca barosanu' p diiiiiiitamai salteaua. Parfum! Si dorm pana ma ia dreacu...P la 13 ne-am trezit dak nu ma insala memoria.
Vine Piq: Ba care ti-e parola la laptop? Renault ma du-te si bag-o! Si iar muzica!!! Plm, ma ridic ma schimb si ma duc sa beau ceva...S-a hotarat, stam sa mai facem un gratar dupa care ne tiram. Ne bagam in bucatarie astia care ne-am tras p cur d la gratar! Pispirica se da mare ca c cartofi a facut ea! Dupa vreo ora vine Carina sa ii inspecteze. =))Varza cu carnati. S-au lipit cartofii d tava. Adio cartofi p ziua d azi! Dar nu-i bai. Si din vorba in vorba din ras in ras termina el chef piq grataru'. Foame mare fratica. Ne umflam iar cu bunataturi si bagam o muzicuta. Incet incet incepem sa strangem bagajele sa facem curat si sa ne luam ramas bun d la casa in U und am facut-o lata si anu asta!
Da-i si impinge la masini. Noroi cat china dar reusesc pilotii sa iasa. Restu p jos pana la masini prin namolu d techirghiol. Si o taiem spre ksa. In masina ma ardea gatu tare si cum eu le mai gandesc din cand in cand, scot o bere din sacu d dormit. Ca l-am blindat cu vreo 6 doze inainte d plecare. Piq era cam insetat si el. Si il servesc sa nu zica ca-s bulangiu. Si dupa vreo 2 beri ajungem la Sfantu. Car bagajele sus si asta a fost. Am pasit in my crib.
Si acum concluziile. Fie vreme buna fie vremea rea, du-te la Bran si bea! Sau fie noroi fie ploaie fie vant io ma duc sa mai beau un gat! la Bran...A iesit frumos pana la urma, caci eu initial nu aici vroiam sa ajung. M-am convins ca am cu cine. Sanatate, prosperitate si lasati-ma sa beau ca azi e SF IONIK!:D