duminică, 19 decembrie 2010

Din categoria: 'hai sa-i luam la sto p toti poponarii muzicii' urmeaza:

There are 3 guys in a bar.The first says "dude i think i have the smallest hand in the world".The second says "dude i think i have the smallest nose in the world".The third says "dude i think i have the smallest penis in the world"They all check Guinness records.The first guy yells YES! I have the smallest hand!The se...cond guy yells YES! I have the smallest nose!The third guy yells "WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER?!?"

luni, 13 decembrie 2010

Povestea pulei

Amu ci-ca era într-un sat un taran. Si taranul acela a esit odata în tarina sa samene niste papusoi. Si cum semana el, tocmai atunci s-a nimerit sa treaca pe-acolo Hristos si cu Sfântul Petrea. Hristos sa nu tace molcum si sa-si caute de drum?

- Da ce semeni acolo, om bun, întreba el.

- Ia, niste pule seman, raspunse taranul cu obraznicie.

- Pule ai zis ca semeni, pule sa dea Dumnezeu sa se faca, zise Hristos, blagoslovind semanatura din treacat cu amândoua mâinile, si apoi se tot duse în drumul sau cu Sf. Petrea, care nu-si putea stapâni mierarea de cuvintele ce auzise ca au esit din gura lui Hristos, pentru ca niciodata nu mai vorbise Mântuitorul asa de buruenos.

Taranul, dupa ce mântui de semanat se întoarse acasa. Apoi, la vremea prasitului a venit de a prasit papusoii dupa rânduiala si iar s-a întors acasa. Dar când vine la cules, ce sa vada? În loc de papusoi, de fiecare strujan erau câte trei-patru dragalete de pule, care-de-care mai îmbojorate, mai dârze si mai rasbelite!...

- Ptiu! drace, iaca ce s-au ales de muncusoara mea de toata vara, zice taranul, scarpinându-se în cap si trântind cusma de pamânt cât ce putu. Asta n-am patit-o de când m-a facut mama... 'tu-i matele aerului! - Ei, ei! Amu ce-i de facut? - 'Tu-i-as descântecul celui cu blagoslovenia, ca pocit a mai fost la gura.

Si cum sedea taranul uimit, numai iaca ce trecea pe-acolo un potâng de baba.

- Buna-vremea, om bun, zise ea.

- Sa-mi bag genunchiul in vâjoiul cui stiu eu, matusa, zise taranul îndracit de nacaz...

- Dar ce, Doamne iarta-ma esti asa mascaragios, mai omule, zise baba posomorâta. Nu ti-i oarecum sa vorbesti asa, de fata cu o batrâna ca mine?

- D-apoi cum sa mai vorbesc si eu, matusa, când vezi cum s-a facut Dumnezeu râs de muncusoara mea. Da’, la saraciea în care ma gasesc, pule-mi trebuiesc mie? Uite colo pe ogor, s-apoi mai zi si dumneata daca ai ce...

Când se uita baba pe ogor, îsi pune mâinile în cap de ce vede... pule si iar pule, belite si rasbelite ,în toate partile.

- Vai de mine si de mine, nepoate! Asta înca-i una.

- Ba dac-ar fi numai una, ce ti-ar fi, matusa! Dar asa sunt sute si mii de mii, în cur sa le tii!.. 'Tu-i asa si pe dincolo ca nu stiu ce sa mai fac. Îmi vine sa ma spânzur, nu altceva.

- Ia las', nepoate, zise baba uitându-se cu jale la pule… De unde stii c-aista nu-i un noroc de la Dumnezeu pentru dumneata?

- Norocul aista sa nu-l mai dea Dumnezeu nici dusmanilor mei, matusa, dar unde s-a mai auzit o chiznovatie ca asta – sa manânci pule în loc de papusoi! Ia învata-ma si dumneata ce sa fac? caci pe mine nu ma mai ajunge capul.

Sta ea baba oleaca pe gânduri si apoi zice:

- Nepoate, eu te-as învata ce sa faci ca sa te desfaci de dânsele rapede - rapede si sa scoti bani înzacit si însutit decât pe papusoi, dar ce mi-i da?

- Ce spui, matusa? Învata-ma, ca t-oiu da ce mi-i cere si un vrav de pule pe deasupra...

Când a auzit baba de pule, i-a zvâcnit inima... caci îi curgea ochii dupa dânsele, când le vedea asa de zdravene si bârzoete...

- Apoi eaca ce sa faci, nepoate: încarca-le în car si le du la târg ca ai sa le vânzi ca chiperiul. Dar mânca-te-ar norocul sa te manânce, acum trebue sa las rusinea laoparte si sa te învat cum ai sa înveti pe cumparatori a le întrebuinta.

- Ca bine zici, matusa, ia spune-mi, rogu-te!

- Când a fi sa le vie dor de pula, s-o suere cum sueri oile la strunga… si atunci, numai sa-ti poata curul... Iara când s-ar satura de ea, sa zica: ho! ho! haram nesatios. Si atunci pe loc se moae si te descotorosesti de dânsa.

Si drept dovada, baba îsi înfasca o matragana, care era mai mare, de pe un strujan, si începe s-o pue în lucrare cum se cade…

Taranul a încremenit, când a mai vazut si asta...

- Dar de unde ai aflat mestesugul ista? matusa, zise el cu mierare.

- Hei, hei! nepoate, pe unde culege dracul surcelele, eu am taiat lemne… Nu ma mai întreba cum, si zi bogdaprosti ca t-am deschis ochii ce sa faci...

Taranului atâta i-a trebuit. Da babei ce-i fagaduise, apoi se duce acasa, îsi pune scoartele la car si-l înfunda bine, înjuga boii, se întoarce la ogor încarca un car zdravan de pule - si la târg, baete, cu dânsele la vânzare.

- Hai la pule, hai la pule! Pule zdravene si tari pentru jupânese mari...

O cucoana vaduva, auzind asa vorbe din gura taranului, trimite o slujnica sa-l cheme la dânsa ca sa-i dea un colb...

Slujnica se duce si cheama pe taran. Si cum vine taranul, cucoana îl si ia la trei parale, zicând:

- Dar bine, mai tarane, ce porcarii spui pe lânga cerdacul meu, ca te manânca mama dracului! Acus te pun la scara si-ti trag o batae, de te-or duce cu cerga acasa... Înteles-ai?

- Apoi, da’, milostiva cucoana, zise taranul scarpinându-se în cap. Sa ierte cinstita fata dumneavoastra, ce sa facem? Ia niste pule ni-a dat Dumnezeu si le-am adus si noi la târg, sa vedem, ne-om pute prinde ceva parale pe dânsele, ca ne manânca si pe noi o multime de angarii si de nevoi de tot felul...

- Mai, tarane, esti nebun, ori cum esti, de vorbesti pleve de fata cu mine?

- Ba fereasca Dumnezeu, cinstita cucoana, vorbesc vorbe sanatoase, saracul de mine! Iaca sa va aduc una ca s-o vedeti, daca nu ma credeti..."Tu-i-as praznicul cui le-a plamadit, ca m-a facut sa intru în dihonii cu lumea din pricina lor. Încaltea daca-ar fi de partea femeeasca, le-as tine pentru mine, dar asa..."

Si odata se duce la car si alege un stiulete de puloiu, care era mai mare, si cu dânsa deadreptul în casa la cucoana.

- Iaca, cucoana, saga-ti pare dumitale asta? Acum pe ce s-a dus munculita mea de toata vara? S-apoi dumneata ma mai înghii si cu batae, ca pesemne nu-s eu destul de batut de Dumnezeu! "Tu-i-as patruzecile cui stiu eu sa-i fut, ca au început a ma lua lumea de nebun..."

Cucoana vedea acum ca taranul are dreptate, si se face a se uita într-o parte, dar tot tragea cu coada ochiului si la cinstita pula din când în când.

- Bata-te focul sa te bata, mai tarane, ca ticalos mai esti!… S-apoi cum s-ar face ca s-o poata cineva întrebuinta, când ar vre? Nu-i vorba, ca mie una nu-mi face trebuinta. Dar tare ma mier si eu de asa comedie!...

- Cum sa se face, cucoana! Sa ierte cinstita fata a dumneavoastra ia, când vine cuiva pofta de dânsa, o sueri de câteva ori, cum sueram noi oile la strunga, s-apoi atunci, tine-te la frecus - cât ce-i pute, ca las' daca m-a da de rusine. Iara când te-i multimi si-i vrea sa te lese de frecus, sa strigi la dânsa: ho! ho! haram nesatios! Si atunci îndata numai ce-o vezi ca se trage înapoi frumos, ca serpele la lapte dulce… Si pe urma, de câte ori ti se scoala... tot asa sa faci. Si daca nu te-i multami, atunci sa ma blastemi pe mine.

- Bata-te pustiea sa te bata, mojic mascaragios, c-al dracului mai esti, zise cucoana, care începuse a se mai deprinde cu vorbe de masa... Ia iesi oleaca afara din odae, s-apoi te-oiu chema eu acus, ca avem oleaca treaba...

Taranul tace molcum si ese. Iara cucoana, drept cercare, începe a suera natarânga, si atunci cinstita pula face zbârc! în pizda cucoanei! Vorba ceea: gaina batrâna nu se sparie de pula groasa.

Sedea, sarmana, cum sede mielul la tâta oaei, pâna ce se satura de supt. Cucoana era de cele mai tartose!

Strâmta-n pizda, tare-n sele,
Crasca pula din masele
Ca-i cam iute la otele!

În sfârsit dupa ce s-a saturat cucoana bine, apoi zice încetisor: ho! ho! haram nesatios! pula atunci pe loc s-a muiet si foflenchiu! cade jos... Cucoana îndata o radica cu mare sfintenie si o pupa drept în bot... Apoi striga pe taran în casa si luându-l cam pe departe, zice:

- Si cam cum s-a întâmplat de ai tu blastamatii de-aiste, mai tarane?

- Cum sa se-ntâmple, cucoana? Ia mai asta primavara, samanând papusoi în tarina, a adus dracul - ca mai bine n-oiu zice - doi oameni pe acolo. Si unul din ei m-a întrebat: ce seman? Eu nu-mi stapânesc gura? M-a împins pacatul sa raspund în ciuda ca pule seman, sa iertati dumneavoastra! Si atunci el pocit la gura sau naiba îl mai stie cum a fost, a blagoslovit cu amândoua mânile spre ogorul meu din treacat, zicând: "Pule sa dea Dumnezeu sa se faca". Si cum vedeti dumneavoastra, pule s-au facut, fara stirea lui Dumnezeu. Si pula mea si trei bani, s-o caruta de jidani, sa ierte cinstita fata dumneavoastra.

- Dar bine le mai zici pe nume, manca-lea-ai pe ceea lume!

- Apoi, da, cucoana, dac-asa le cheama, cum hasta pula sa le mai zicem?

- Mai omule, oare nu cumva acela a fost Hristos si cu Sfântul Petru? Ca numai ei sunt asa facatori de minuni...

- D-apoi, da, cucoana, mai stiu eu cine sa fi fost? Dumnezeu ori dracul, sa-i bag in pchizda mâne-sa, ca mai bine nu le-oiu zice, sa ierte cinstita fata dumneavoastra, ca stiu ca mi-a facut-o buna...

- Daca-i asa cum spui tu, mai tarane, apoi eu cred ca tot Hristos a fost. Si de-aceea, hai sa-ti cumpar si eu una, spre aducere aminte de anul când s-au facut pe ogoara de cele care spui tu... ca dupa mine aista-i semn de belsug.

- Pule, vrei sa zici, cucoana.

- De-acelea, mânca-le-ai sa le manânci, ca mult le mai porti prin gura.

- Apoi da, dac-asa ni-i deprinsa gura, ce sa facem? Iertati si dumneavoastra! Dar si dac-a fi dupa vorba dumitale, cucoana, apoi mult stau eu si ma mier de Dumnezeu. Ce dracul? N-are el alta treaba decât numai se-apuce de facut pule pe ogoarele oamenilor! Doamne, iarta-ma, dar pulos trebuie sa mai fie si Dumnezeu acela, de-i plac asa de mult pulele! Însa mai stii pacatul? Oiu face si eu ca dumneata, cucoana. Poate a vrut Dumnezeu sa se cace cu bani în punga mea, ca de mult sade pustie - franta de para n-am la sufletul meu. - Ei, ce zici, cucoana, iei-ti una ori ba? - ca ma prea întârziu cu iarmarocul.

- Apoi ce mi-i cere tu pe scârnavia asta, zise cucoana, facându-se ca i-i greata oarecum... Vorba ceea: dee-mi-o Dumnezeu, dar nu-mi trebueste.

- Apoi ce sa-ti cer, cinstita cucoana! Ca sa nu ne sbatem, mi-i da cinci sute de lei în capat si pace buna.
- Ce-ai spus? Cinci sute de lei? Dar stii ca esti de duh, mai tarane!

- Apoi, da, cucoana, mult mi-au asudat si mie coaele, pân-am prasit atât amar de pule, si le-am adus în halul ista, cum le vezi… si daca de la una ca dumneata nu m-oiu chiaburi, apoi de la tarance de-a noastre ti-ai gasit sa ma pricopsesc? Ca ele ar voi sa le dai cate-o testea de pule de-o para si câte-un vraf pe deasupra... Asa-i la noi la tarani, baga-mi-as, Doamne iarta-ma, sa-mi bag! Sa iertati de vorba ceea proasta!…

- Mai, tarane, dar trei sute de lei nu ti-i deajuns?

- Nici o letcae mai putin, cucoana.

- Patru sute, mai.

- Nu se poate, cucoana.

- Nici 450?

- Ba nici 499 de lei si 39 parale. Nu te mai pune si dumneata, cucoana, pentru 50 de lei. Fa-mi încaltea o saftea sa nu mai stea c-ai sa ai bunatate de pula, de mi-i pomeni, si mi-i îndrepta si la alte cucoane de-a dumneavoastra...

- Hai, na-ti 500 de lei, zice cucoana. Dar nu cumva sa te obraznicesti sa spui cuiva ca mi-ai vândut mascarale de-aiestea, c-apoi al tau e dracul. Înteles-ai?

- A... ra! cucoana, d-apoi eu grija asta o am, pacatele mele?

În sfârsit, cucoana da 500 de lei, îsi ie pula - si taranului pe ici i-i drumul, se duce-n treaba lui sa vânda cum a puté si pe celelalte pule. Dar pule de-ar avé, despre asta nu se mai plânge el acum. Vorba ceea: calul bun din grajdiu se întreaba.

Dar ce mai atâta vorba. Cum s-a dus taranul, cucoana cea pasnita si spasita face o cutie de argint poleita cu aur, împodoleste sfânta pula în bumbac, stropit cu arome, o asaza s-o încue în cutie ca pe un odor nepretuit, ia cheea la sine, si când îi venea haghitele se aseza gospodareste pe treaba, îsi astâmpara pofta, si ca mai ba sa-i duca dorul, sau sa umble pe apucate, ca pâna atunci. Se închipuluise biata cucoana câte se poate de bine pentru batrânete...

Amu, într-una din zile, iaca ce vine popa de pe mosia cucoanei s-o roaga de toti Dumnezeii sa-i boteze un copil. Cucoana, ca sa nu strice hatârul popei, pune caii la caruta si se duce cu dânsul în sat sa-i boteze. Si dupa ce-i boteaza copilul, ramâne la popa la masa în acea zi. Si la masa lua si cucoana mai mult un paharut doua de vin, cum îi treaba oamenilor: ba ia poftim luati-l macar pâna la brâul preotesei, ba, atâta rau sa fie! - pe cucoana o ia vinul de cap, si pe loc îi si vine pofta de pula… Ei! Ei! ce-i de facut? Da cucoana sa se duca acasa, popa si cu preoteasa n-o lasa.

- Ai sa mâi la noi în asta noapte, cumatrita, zisera ei, ca doar nu-ti plâng copiii acasa.

În sfârsit, cucoana scapara de dor de pula...

- Cumatre parinte, zise ea de la o vreme: daca nu ma lasati sa ma duc, tine cheea asta, si fa bine sfintia ta de te du acasa la mine, deschide ladoiul de lânga patul unde dorm eu, scoate de-acolo o cutie de argint si mi-o ada-ncoace, ca-mi trebuie ceva dintr-însa: chitibusuri de-a noastre, stii, cum îi treaba femeilor...

Popa, chitind ca-s niste daruri pentru preuteasa, pe data si porneste calare.

Si ajungând pe la ameaza, în mijlocul verii, si da inima din popa de caldura. Când pe la mijlocul drumului, trecând prin marginea unei paduri, sta la umbra unui copac pletos sa se racoreasca oleaca. Si cum sta de se racorea, îi da dracul în gând sa umble în cutie si sa vada ce-i acolo? Suceste el cutiea, o învârteste si nu stiu cum face c-o deschide. Si când se uita înauntru, ce sa vada? Vede coscogemite mascara, învelita în bumbac stropit cu aromate... Atunci popa cuprins de mierare, începe a suera. Si cum se mira el suerând, pula face zmârc! în curul popei... Popa atunci începe a racni si zice: Doamne, izbaveste-ma de vrajmas! Nu lasa pre robul tau de batjocora diavolului! Ca tie unuia am slujit si afara de tine pre altul nu stiu. Dar toate erau în zadar. În sfârsit, daca vede popa si vede ca nu mai este scapare, scoate bârnetul de la izmene si cu un capat îl leaga de copac,iar cu celalalt capat de bârnet, leaga pula cum poate, si unde nu începe popa a se smuci si a cotigi în toate partile, cum se smucesc boii la tânjala, când trag ceva din greu, dar nu era chip… Se roaga el popa, racneste el popa, cârneste el, popa, dar nu-i nadejde de scapare, c-o dat peste pula mare.

În sfârsit oleaca de nu era sa iasa sufletul din popa; când noroc de la Dumnezeu, eaca o vaca, pe care o palise strechia, cât pe ce erea sa dee peste dânsul sa-l zdrobeasca. Atunci popa, de spaima, începe a striga desnadajduit: ho! ho! haram, mânca-te-ar lupchii sa te manânce! Vaca da în laturi si atunci numai eaca si pula ese din curul popei!... Si când se vede popa scapat, o si croieste la fuga prin padure ca un nebun, lasând si cal si cutie si bârnet si preuteasa si cucoana si tot, si se va mai duce în toata lumea. Si dus a ramas si pâna în ziulica de astazi.

marți, 30 noiembrie 2010

Zambarica

Cand imi incalzesc lapte p plita,
Cine sta p scaun ghemuita?
E Elena, copchilasu',
Tinerica care merge cu Nasu'.


Al ei par e castaniu,
Ciufulit si maroniu,
Are-un zambet fabulos
De te-mbie pan' la os.


Cracii ei, 'a la buzau',
Fac senzatie prin metrou,
Daca-i dai si-o tuica tare,
Iti danseaza p la bare.


Daca vrei sa ii vorbesti,
Atentie cum o 'apostezi'
Nu cumva s-o deranjezi
Cand ea baga colorezi!!!

Eu tot astept s-o intalnesc,
Si la ureche sa-i soptesc:
Dintre liceenele cu stil,
Ai colantii cei mai fini!

duminică, 21 noiembrie 2010

ce ma ti-e frica??? vino sa ti-o dau ca in micro 14!!!



Da mancav-as galagia, asta e replica cea mai tare din weekendu' caterincos petrecut la Buzau city! Samb dim m-am imbarcat in accelerat si am taiat-o spre 'las vegas d moldova' :D,, cu nasu evident. Fratele meu mustacios cu alte cuvinte. 10 lei si sef am fost. Am stat si jos ca bastanu'. Cu alte cuvinte, traiask MAFIA transporturilor! Probabil ca nici pana la urm. eclipsa de soare vizibila din Romanica nu o sa se stopeze combinatia cu nasu' in trenurile spre Buzau. Ar fi parfum:D. Asa, sa revin la miezu problemei...Tovarasu' meu Alin sau 'primu-n cort', colegu' penisular din '09, a fost gazda mea p parcursul weekendului. Am vorbit sa ma astepte in gara la 14 ca voi sosi...C vorbesti maaaa??? Ca a venit cu tot cartieru fratica! M-a luat p sus impreuna cu Med, Ciocle, Fane EMO, Jah Jah, Buza si o pitipoanca:)), naiba stie cum se intitula. Am plecat tare spre casa alba(alias prefectura, o mizzerie d cladire tip comunista). P drum imi tot zicea Alin 'Ungaria' ca vezi doamne eu cik vin d la budapesta:)). SI asa a ramas porecla...Ne-am trantit in cur p niste chestii d beton cand am ajuns la prefectura si a inceput caterinca. D la atata ras m-a plesnit si foamea in gat. Indiana ungure, indiana! Acolo mergem sa mancam. Dupa c am stat vreo 15 min sa imi faca si mie o mizzerie d sandwich nanaca aia d vanzatoare , ne=am intors p bolovani sa halim ca daduse foamea si in gagici nu doar in mine. Mai o timisoreana la 2 litros mai o aia aia si o taiem spre casa lu' Alin. Corina , surioara lu' primu-n cort, si Cipri erau deja p=acolo. NE asteptau cu niste cornulete ca la mama aksa si niste tuica d la mama ei. Doamneeeeeeeeeeeee c m-a uns p gatlej licoarea vietii:D. C s-a intamplat in noaptea asta nu o sa va detaliez ci o sa va spun doar atat: betie (dar nu grava, in afara de jah jah care la 2 noaptea a cazut ca trosnit, dar la el e ceva normal), caterinca cu budinca si muuuuuuuuuuulte cornulete. AAAAAAAAAAA, si era sa uit, varza calita cu niste costita afumata( traiask floricica, alias mama' lu alin). A intrat ca in Iraq portia bagata p la 12 noaptea. Dum dim dupa c m-am trezit si am mancat juma d chil d salata d boeuf, am mai lalait-o la niste stand up comedy si seara la 19 am plecat catre capitala lu' cristos, bineinteles tot cu acceleratu'. Oameni buni cu suflet mare...ajutati-ma si p.........ups nu asta...oameni buni cam asta a fost relatarea d la las vegas. On speranta ca voi mai ajunge p acolo cat d curand va reamintesc sa salvati rosia montana si sa opriti defrisarea brazilor! Daca viata-i de vanzare, hai sa ne batem joc de ea!!! SSSanatate!!

miercuri, 17 noiembrie 2010

Fata 'din chirie'




A venit ziua cea mare,
Pe Fana o doare-ntre picioare,
S-a mutat la garsoniera
Cu dulap si noptiera.

Este happy si vibreaza,
Chiar dak si-a pierdut o vaza,
Care s-a facut cam varza
Caci nu a avut sofer 'de baza'.

Si ea canta intr-o veselie
De zici ca e la paranghelie,
Piesa suna cam asa:
In garsoniera 'mea' e chiar asa cum e-n Americaaaa!

Asadar la Iasi cand voi pleca,
In garsoniera poate voi ateriza,
S-o revad, s-o'mbratisez,
Si dak vrea, s-o si masez.

Sa ne-ndopam cu multe clatite,
Care mai d care mai rumenite,
Sa bem o grasa de Cotnari
DAR, nu pe strada Clopotari.

luni, 15 noiembrie 2010

'romicaaaaaaaaaaaaaa'(alias al d sus) indura-teeeeeeeeeeeeee!!!



Aici e locul meu! O simt in intestinu subtire! Hai romica, hai tata, hai ca se poate:D

vineri, 12 noiembrie 2010

Vreau si eu sa mai respir sa...prea m-am mutat din baraca in baraca!!!



Doamneeeeeeeeeeee te rog io fi umil si bun si lasa-ma sa trec si eu d iarna c urmeaza din ACELASI apart. si nu din mai multe!!! T rog io mancati-as toata puterea si galagia ta...Hai sa nu ne mai mutam pt. a 5-a oara d cand am aterziat in bucale...

duminică, 31 octombrie 2010

Sindicalistii veseli din schimbu' 3


Daca ACADEMIA SINDICALA n-ar fi existat, ar fi trebuit inventata! Hopaaaaaaaa!!! Chiar va fi creata:D Dupa discutii lungi si aprinse avute la laborator ne-am hotarat ca e timpul pentru o schimbare fratilor sindicalisti!!! Hai sa nu mai fim dezbinati si sa construim o relatie bazata pe unitate in primul rand!
Si acum sa descriu putin si cele 4 module de la Sinaia...Pai oare cu ce as putea incepe? E simplu: JOS SCLAVIAAAAAA!!! SCHIMBU 3 RUUUUUUUUUULZ!!! BA DA PUUUUUUUUUUTI!!! BA DA ESTI PROOOOOOST!!! GET DOOOOOOOOOOOWN!!! HAI SA NU MAI MANCAM SHAORMA NON STOP(nu dau nume , mihai)!! www.gentutesifeonuri.ro ,jem de dudeeeee!!! papanac! ariiiiiiiiic! mr big(in burta), ana blandiana , alin pasionalu', masaj cu finalizare din masaj=)) , mironosite:))) (dar stie ca o iubesc), marius ra(F)tangiu', adina BRAND(ina) si multe altele...cine stie cunoaste:D 'ti-ai dreacu sunteti simpatici!!! d abia astept luna februarie sa facem circ si panarama(si sa ne cultivam bineinteles). va salut cu respect oamenii mei! la REVEDERE

miercuri, 27 octombrie 2010

Tipuri de caca...


1.Cacatul fantoma:
Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hartia igienica dar in WC nu este nici urma de cacat. Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci cand a fost auzit cazand in apa din WC...

2.Cacatul teflon:
Vine matasos si moale ca nici nu iti dai seama. Pe hartia igienica nu sunt urme de cacat. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti in WC...

3.Cacatul cauciucat:
Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. Te stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este inca curat. Trebuie sa iti bagi hartie igienica in chiloti pentru a nu-i umple de cacat.

4.Cacatul cu aprindere intarziata:
Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat in picioare... cand vine tura urmatoare...

5.Cacatul sarpe:
Alunecos de grosimea degetului mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetri. Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "cacat Torpedo"...

6.Cacatul pluta:
Mai este cunoscut si sub numele de "inotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste inca in WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai in propria locuinta nu...

7.Cacatul dorinta:
Parca ai avea furnici in intestine. Transpiri, te basesti, faci totul... in afara de a te caca... apare de obicei la petreceri cand te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp indelungat.

8.Cacatul buci-umede:
Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi inclinat astfel incat iti umezeste bucile curului... Cel mai rau la aceasta specie de cacat este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau cacat...

c
10.Cacatul King Kong:
Mai este cunoscut si sub numele de "cacat elefant". Este asa de mare incat refuza sa dispara in canalizare inainte de a fi maruntit (se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "cacatul pluta" nu apre decat atunci cand te afli intr-un WC strain.

11.Cacatul hemoragie-craniana-interna:
Aceasta forma de cacat l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi indelungate ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru.

12.Cacatul bere:
Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspandite forme de cacat. Apare in ziua urmatoare noptii de dinainte. In mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele inseala. WC-ul este stropit cu el de sus pana jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice. Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi imprastiat in atatea directii. Dupa aceea observi ca hartia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie. Apare la fel ca si alte forme numai in WC-uri straine.

vineri, 22 octombrie 2010

nasu' si mitica de la liga!


Mitica: -Alo, Nasule, ce faci golanas batran si simpatic?
Sandu: -Tu esti, Mitica? Ce fleica mea vrei? Zi repede, ca-mi arde Platini gratarul. Michel, intoarce 'leos carnatz'!
M:-Distinse nene Sandu, e adevarat ca Radoi nu mai vrea muschii lui sa vina la nationala?
S: -Da-l in frigaruia mea, ce mai conteaza? Stai linistit, tati, ca am luat doua supape majore, pe Mutu si Marica! Ostile mele vor face praf trupele Luxemburgului! Le da Razvan lamaie cu hidrantul! Daca nu, ii dam noi lui!
M:- Stop, stop! Ce dracu mananci cacao atat?! Bai, golanelule, se-ntampla ceva cu echipele mele de club in meciurile din Cupe. E adevarat ca joaca slab, in poarta mea!, dar prea le bat toate gastile alea straine de sugatori de bere!
S: -Au si ghinion, in ceafa mea! Sa-ti dai asa, ca CFR-ul, doua autogoluri, e absolut jenant! Se vede ca nu esti tu la butoane, golanas de Liga ce esti!
M: -La astia nu merge, prietene, cu plicul, ca la Bistrita sau Buzau! Cum sa ma duc eu la istericii aia de la Liverpool, cum s-a dus Borcea la Apostol in pilula mea!
S: -Baga-mi-as puncte sa-mi bag, vrei sa spui ca la Dinamo-Steaua....?
M: -Tati, doar nu crezi ca Apostol si-a julit mana cu mingea, in careu, din greseala? L-a 'apostat' Borcea inainte, prietene!
S: -Distinse nea Mitica, dar la Craiova, ce prazul meu se petrece? Si acolo unge Mititelu?
M: -A, nu, golanasul ala mare de Piti are bulan, bai! Cand a plecat de la cioban, cred ca a calcat fix in camasa lui!
S: -Pacaat de Laca, jucator mare, dar ca antrenori le si place sa linga. Iese Otelul, bre?
M: - Iese cine trebuie, prietene! Auzi, tu crezi ca astia ne asculta, in liga mea?
S: - Ne asculta toti, bai golanas! Nu misca unul in front, ce micu' meu!
M: -Nu, tati, ziceam de...
S: -Lasa, zici mai tarziu, ca mi se arde cotletu', in grupa mea! PA, golane!
M: -Te sarut, fripturist mic!

miercuri, 13 octombrie 2010

luar-ar catran tot lemnu din SUEDIA!!!


hai coaie cum coaie? cred ca pisatii aia de suedezi de la IKEA, in timp ca isi traiesc viata lor de CACAT, stau si se gandesc cum plm sa ii faca p oameni sa piarda cat mai mult timp la asamblat mobila, in cristos!!! Complicat nu e, dar sa moara ce-am p ksa de nu are 12321321 d suruburi si imbinari si cacaturi de iti vine sa-ti bagi pl in el d mobilier si sa iti tii hainele in SACI!!! Este vorba de un dulap de haine, desigur, dupa cum bine v-ati dat seama! Azi noapte, eu , calin spaima sticlelor de vin, si florin speriatu' ne-am apucat sa-l asamblam pt. ca se vedea urat cum stau hainele in saci si genti...toate mizzeriile!!! Mai o bere, mai o tigara, dumnezei, cristosi, mai un sandwich si trecu si ziua de 12 Octombrie 2010. Futai cu malai, nu gluma, knd e vorba de mobila d la IKEA...Bine ca s-a terminat si acum putem sa ne tinem hainele de firma (miroase a poveste) in el:D.

miercuri, 22 septembrie 2010

Nici la STOACA nu ma doare:D


'Viata e plina de surprize'...Mare vorba si tare adevarata:D. Dupa ce ca-s nanac la maxim mai am si bulan cu kilu :D Am fost la concert ieri noapte...la GUNS N' ROSES baaaaaaaaaaaaa!!! cu 'toti nespalatii, toti roackerii' ca sa citez frustratii de manelari infecti:D De maine ma duc sa ii spal vasele pt. o saptamana Mandorlinei , 'sponsoru' meu mai exact, care a facut posibila deplasarea mea la concert:D. Eram ieri p plantatie, dadeam la sapa cand,ma suna telefonu'...Era MAndorlina si ma intreba: Ia zi te combini?...Bineinteleeeeeeeeeees!!! Traiasca contabilele psihedelice din ROmania:D si extraterestra mea mica si scumpa:). Si cat ai zice 'sweet child of mine' s-a facut ora 17 juma si m-am intalnit cu cele 3 contabile d la romexpo(locatia concertului). Am stat noi ca gospodarii care asteapta rata vreo ora juma pana am intrat dar no, nu a mai contat avand in vedere c urma sa vina. Dupa ce ne-au controlat la oua, respectiv la mitruta stewarzii am pasit in curte. Bere, mici, jagermeister, sucuri, inghetaturi tat c vrei. Ne-am luat jetoane si da-i si gusta din toate. Madorlina fiind soferita noastra dupa o bere si un jagger s-a dat p cola si alte mizzeri(mi se pare corect). Eu cu 'utza am gustat niste shoturi de jager':D Bun rau al dreacu! Adina nu s-a lasat mai prejos si s-a racorit si ea cu nefiltrate alea alea...Ciuc, inca una si ma...duc la toaleta...Ca am tot mers fratica sa dau calu la apa ca no, bere bei bere t pisi! Gagici disperate care trageau d usa toaletelor,miros d levantica, parfum ce sa mai...Si din nou organizatorii ne-au pregatit o surpriza, 'tu-i in nas(desi poate nu a fost vina lor). Trebuiau sa apara baietii d la Guns in jur d 20 30 dar fix sula...P la 22 si-o tzara s-au afisat. Artificii, alea alea si a inceput SHOW-U'. \m/ 3 ore de hituri d p albumul nou si nemuritoarele piese mai vechi gen november rain, don't cry, sweet child..Oameni in cladirile d birouri dimprejur holbati la scena, confetii cu explozii etc. A iesit la blana mancav-as galagia!!! Si dupa orgia muzicala a venit si clipa despartirii...Acasaaaaaaaaa nespalatiloooooooooor!!! :)) Incet asea am luat-o la pas spre masinutza. Aveam picioarele praf dar asa e cand gusti viata:D M-au transportat fetele mele pana aksa si dus am fost. Intru si eu in casa si dau drumul la apa calda sa fac si eu un dush ca omu'. Da da, ionik ia-on sus! DIn sula apa calda sau a venit apa calda? a venit da-i rece...Cristoaseeeeeeeeeeee!!! Blestemeeeeeeeeeeee!!! Frigidere pline de carneeeeee!!! C sa fac, m-am bagat in pat ca un gospodar adevarat si nespalat si cat ai zice: ba da puuuuuuuuti!! am adormit. And that's all folks!!!

P.S. Axel-e hai sa nu ne mai drogam inainte d concert in camera de hotel ca turbatu ca sa asteptam noi ca fraierii pana termini tu jointurile...

miercuri, 1 septembrie 2010

Fara Peninsula...viata e pustiu!!!


BAAAAAAAAAA ESTI NEBUN!!?? Am numarat ca un bou vagon un an si ceva si uite ca nu degeaba. Am fost din nou, timp de 4 zile, unul dintre cei mai liberi nanaci de p lumea asta:D.
Totul a inceput miercuri noapte cand, impreuna cu o contabila speciala, am inceput sa ne facem bagajele, d fapt 'a inceput', ca eu eram pregatit ink din cls a 4-a...Si cum discutam noi p-acolo am ajuns si la subiectu abonamente...Futa-i 'niezoooooo!!! Era in jur d 21 si mie mi-a cazut fisa ca nu am abonam. la mine! Si da-i si tai-o la masa in dr. taberei tocma' din colentina. Cu alte cuvinte, un drum d 2 ore dus intors sa moara ce-am p casa!!! SI dupa 2 ore d aventuri prin ratb-urile si 'metroaiele' din buc m-am intors(cu abonam, d data asta) la randevouz point. Am stat la taclale cu 'utza si incet incet a venit si ora 03:00. Teoretic trebuia sa avem masina la scara blocului dar masina din sula. Dupa vreo ora a aparut in sfarsit sefa geaninei alis doamna madalina:D. Ne-am trantit bagajele in portabagaj si helo! Decolare spre viataaaaaaaaaaa!!! Eu cam rupt d somn, asa ca mi-am asezat capul p bulanul 'extraterestrei' mele preferate si dus am fost. Am dormit ca un prunc desi bubuia ca in Iraq muzica in masina. Mai o pauza d dat calu la apa mai aia aia si ajungem intr-un final in tg mures. Futai cu malai d 1 mai...nu mai gasim drumul spre peninsula. Ooprim la un magazin, luam ceva d halit si d beut:D, intreb vreo 3 mikloshi p und tre sa o iau ca sa ajung la festival si pornim iar. Evrikaaaaaaaaaaaaa, am nimerit-o bagasiami-ar!!! Am ajuns pe taramul destrabalarii, dezmatului si al preacurviei!!!

marți, 24 august 2010

PENINSULA here we come!!!


Este baaaaaaaaaaaaaaa!!! Dupa mai bine d un an d numarat ca un bou vagon, nanac, nebun etc. , a venit si ziua dreptatii:D. Ne imbarcam in seat si o taiem la viataaaaaaaaaaaaaa!!! la destrabalareeeee!!! la peninsulaaaaa!!! DA DA DAAAAA!!!! Inainte d toate tin sa va reamintesc ca o sa ma vad cu amicul meu d metal alias gardul terminator care mi-a facut zile negre anu trecut!!! mancal-ar tata!!! Sau ca o sa plec cu o 'sirena' faina tare spre viata...o contabila care m-a fascinat...sper sa ma fascineze si mai tare...si reaintalnirea cu ai mei clujeni si multe altele...sa vad c nebunie mai fac p-acolo...asa ca ne vedem dupa festival

duminică, 15 august 2010

Road triiiiiiiiiiip!!!


Da tinerilor, am facut-o din nou. Intr-un weekend din inceputul lui august m-am decis sa fac un roadtrip scurt d un weekend. Culmea tot in judeetul Buzau. Mai exact la fratele meu Marinus sau Muiovici:)) Un tovaras alaturi d care am petrecut vreo 2 luni prin Piata Sudului, in apartamentul und mirosea a mosi...Pe vremea cand si el era sclav de bucuresti...
Totul a inceput samb la pranz cand am taiat-o spre HALTA ALBESTI CRICOV deoarece fiind la bunikmea, d altundeva nu prea ai d unde sa iei parciurile d trenuri ale cfr-ului. M-a repezit varmiu cu a lui masina, nu fac reclama SKODA OCTAVIA:D, dar sa vezi faza...und ceapa masii e halta? ca sa mor dak o gaseam...copaci...case...halta din sula...pana cand ajungem undeva in fundu satucului si rasare ca o floare halta lu cristos. Stupoare acolo frate:: cladire veche d cand era Ceasca in clasa a 4-a, sistem informational din 73, un tatae la ghiseu acolo vai mama lui...c sa mai, ROMANIA MIROBOLANTA!!! Vine si mizzeria d tren intr-un final, ma urc, ma asez langa un ploiestean care mergea la cuca macaii ca nu am inteles und si cat ai zice MUCI LA BUZAU ajung in 'las vegas'. Patria cocalarilor, coloratilor( sau 50 centilor) si bisnitarilor. Suna-l p Marinus si asteapta-l: 'vin io sa t iau cu masina baaa'. Apare shoschetele cu un peugeot 407 cu volan p dreapta mancati-as. Dar nu al lui bineinteles ca el e chielea pulii:D. A lu' romica, un vecin d bloc de-al lui. Ma sui frumos in furia gri si o taiem la asta aksa. Intram direct in bucatarie si oare ce ar putea 2 betivi d piata sudului impreuna cu romica sa faca? Sa bea normal:D. Deschidem niste peturi d bergenbier si da-i tata, ca in iraq intra in noi. Am uitat sa mentionez ca erau einspe grade afara deci trebuia sa ne revergoram ca sa nu lesinam d la caldura. Si dupa o cisterna d bere(da nu prea) trag un dush si iesim 'p terasa' adica in spatele blocului lu' muiovici. Mai bem o bere si p-acolo si se face seara incet incet. Cocotieru d Marinus trebuie sa mearga la alergat ca el cica vrea sa intre la Campina la subofiteri( poate in vise amice avand in vedere c burdihan ai). Ma repede si p mine pana in centru sa ma intalnesc cu peninsularii mei d anu trecut (de data asta cu un ford focus, a lu tasu') si o taie la alergare. Eu raman ca un boschete pi sientru p-acolo, asta pana il vad p nanacu d bozgoru ca soseste. Imputicheviciuuuuuuuuuus, iuliaaaaaaaaaaaaaaa, mai lipsea alin dar asta s-o tras p cur. Si normal ca iar am beut neste bericioaice la 2 L cu ei, dar d data asta p bordura asa ca saraciile:)). Am revazut-o si p fata din vis alias dydy...frumoasa priveliste...dar atat. Spirea tata, sa ai grija d 'nebunia' asta d fata...Si din dusca in dusca se face 10 seara si se intoarce marinus sa ma ia sa mergem 'la VIATA'. Ii salut din mers p peninsulari si o intind cu marinus, romica, si 2 gagici. C sa faci , und sa mergi...PE BULEVARD!!! Gata tata , p bulevard sa fie! O terasa chiar p bulevard in buricu buzaului. Acolo am sorbit ink o bere cu gask nebuna. Si ne-a venit chefu d dezmat. Dupa discutii d genu hai la mare, sau hai la mine la Reci la cabana , ne suim in masina si o taiem spre Scurtesti sau naiba stie, la discoteca. Ce vorbeeeesti ma? C zici d astiaaa maaaA? Undeva prin niste coclauri se gaseste mizeria asta d comuna cu o circoteca vai mama ei insa nu intram pentru ca era taxa cam maricica din cauza ca se cacau p ei 2 mari artisti de-ai locului, liviu si vox=))=))=)). Dar as fi avut chef de o kterink p acolo. Sa rad d gospodari si franzieri. Umplem din nou focusu si o taiem inapoi in las vegas. Si intram exact und trebuia, PUB nu stiu cum, care d fapt e o discoteca in aer liber:D eeeeeeeeee alta viata fratilor! mici, pepeni, struguri, baie, gagicutze d-alea de ai da in ele ca surdu in clopot, bereee si muzica d nota 10. Oldies, hip hop, club, ta tat mai. Am petrecut d toti banii aicisea...P la 5 ne-am tirat spre casile noastre. Eu, Herciu, Marinus si Romica am mai ramas 'p terasa' sa mai golim un pet d bere. Povestiri din cls a 4-a, kterink cu budinca, alea alea si deodata se rascracareaza de ziua fratioare. Era 7 deja...Mi-am luat la revedere d la drojdieri si direct in pat m-am trantit. KNOCK OUT, rupt in gura. Am dormit ca un bou vagon pana la 14 cand mi-a sunat ceasu':D. Dupa un ospat ca in filme imi iau la revedere d la familia Panait (foarte cumsecade ei) si o tai cu marinus spre Merei ca ma astepta varmiu p acolo ca sa facem un roadtrip(iar) la Sarata Monteoru sau locu und cocoselu ti se scoala no matter what! Plonjez fara din masina, il salut p fratele meu din las vegas si ma sui in octavia lu varmiu. Cu alte cuvinte: n-am plecat deci nu ma-ntorc! Scurtez povestea ca m-a luat un somn ca in iraq...La Monteoru am stat la strand cu apa din aia nesimtit d sarata d t tine la suprafata si dak o murat tot in tine...A fost frumos si aicisea. P la 18 si ceva ne-am tirat spre casa.
In concluzie, am realizat eu asa ca am o gramada d tovarasi rasfirati prin tarisoara asta...Incet incet o sa fac cate un roadtrip p la toti ca merita. Baieti si fete d comitet ma asteapta...Sper ca urmeaza timisoara...Mihai, pregateste shaorma ca vin:D

duminică, 1 august 2010

Hai sa nu mai ne trezim JUPUITI la fotbal!!!




Hai coaie cum coaie? Nu cred ma nu creeeeed! CRISOTASEEEEEEEEE!!! Iisus de la Nazareeeeeeeeeet!!! Futa-i pl lu cacaaaaaaaaaaat!!! si pot sa o tin asa pana maine. Ce s-a intamplat? Mai nimic, m-a jupuit PREDATORU!!! Adio fotbal o luna...Cum s-a inamplat? Pai m-am bagat si io cu baietii la o miuta la strand. SI din cauza ca batea soarele ca in Iraq s-a incins mocheta d p teren. EU fiind descult am zis ca nu patesc nimic, eu batman batman...SI c sa vezi, cand dau sa alerg spre o minge se desprinde pielea fratica. C sa faci sa supravietuiesti? Da-i si fugi la prim ajutor(norocu meu ca erau nanacii aia p acolo) la dezinfectat si bandajat. Se vedea urat tare cand a turnat zorro ala ca turbatu apa oxigenata. Faceam spume d durere dar no, asa e in tenis. Plm important e ca am castigat meciul:))

sâmbătă, 31 iulie 2010

A REINVIAT GHENCEA!!!



Sunt mandru ca sunt STELIST!!!(din nou). Doamne ce lunga a fost asteptarea...Dar mai bine mai tarziu decat niciodata...Un joc destul d incalcit asta cu oltenii dar important e ca, pe langa faptul ca STEAUA a castigat, publicul a revenit p stadion. Tarani, gospodari, fani adevarati, ultrasi sau ex ultrasi, gagici, mici, pepeni struguri...PELUZA NORD(si io p-acolo) si PELUZA SUD s-au sincronizat destul d bine si a iesit la blana p alocuri...Concluzia: Sa vina titluuuuuuu' in Ghenceaaaaaaaaaaaaa!!!

luni, 26 iulie 2010

D-ale lu' ionik

Azi e luni, e de cacat,
Sa fii sclav pe la livrat,
Dar chiar si-asa, daca-mi doresc,
Pot sa 'ma elucubrez'.

Acum stau pe la birou,
Caci 'aicea' este SHOW.
Radem, facem caterinca
Si mai soarbem din palinca.

Uneori ma mai gandesc,
Cum o fi sa nu lucrezi,
Doar sa dai cate un tun
Si-n Bahamas sa faci VRUUUUUUUM!!!

Desi asta suna bine,
Tot acasa e mai bine,
Pe la mare, pe la munte
Cu gagici si bere... 'multe'.(DA NU PREA)

marți, 20 iulie 2010

hai sa nu mai fim GAY!!!...nu dau nume,... bozgoru si dragosh!!!



Era o zi calda de august. Se intampla la Peninsula 2009. S-au vazut , s-au placut, ce-a ramas d facut? IMPUTICHEVICIUS si LANGOS CU USTUROI (asta pt. cunoscatori) au devenit de nedespartit...chiar si la strand. FARA INHIBITII, au zis ei...elton john sau george michael sunt mici copii pe langa ei...dar gata cu vorbaria, poza valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte:D ENJOY!

P.S.: bratara e de la GAY party...

joi, 15 iulie 2010

FATA CU LIP(L)ICI

intr-o zi cu soare tare,
ma-ntalni cu-n magnet in cale,
sa o ardem pe la strand
ca-i exasperant de cald,

si cand intru in 'arena'
am zarit si o sirena
o satena, verde-n ochi,
cred ca mi-a picat cu tronc.

Dak stai p langa ea
Niste palme iti va da
D-alea faine cu lipici
De-o sa se auda PLIIICI!!!

insa eu o voi chema,
la un cico sau ceva,
sau pe plaja in dubai
ca sa-i iau un evantai.

in curand...



VINE BAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ho ma zorro, calmeaza-te!!! b-(

luni, 12 iulie 2010

LA FURIA ROJA loveste din nou!!!


VIVA INIESTA!!! VIVA CATALUNYA!!! VIVA ESPANA!!! sau mai p romaneste: Pac pac v-am ciuruit fraierilor!!!:D...robben tata, vezi ca piciorul drept nu e doar pentru urcat in tramvai, se poate folosi si in lovirea mingii la o miuta d-asta in 11...Mare bou esti!!!...pacat ca nu ma aude dar cred ca i-au facut capu' calendar olandezii lui destul. Dar sa lasam toate mizzeriile de o parte si sa cantam din nou: CAMPEOOOOONES, CAMPEEEOOOOOOONES, ole ole oleeeeeeeeeeee!!! Traiask fotbalu total!!!

vineri, 9 iulie 2010

A vrut sã moarã, cã-i miroseau picioarele


Valentin Lãutaru, bãrbatul de 41 de ani, din Cãlãrași, care s-a automutilat miercuri în autocar, tãindu-și gîtul, și-a revenit și am putut afla motivul pentru care a recurs la acest gest. Spu­ne cã nu regretã prea tare ce a fãcut, dar nu crede cã ar mai fi în stare sã mai încerce o datã.


„Mã întorceam de la muncã“

Ieri dupã-amiazã, l-am gãsit pe Valentin Lãutaru în secția ORL. Ne-a spus cã era foarte supãrat pe cei alãturi de care se întorcea din Spania, pentru cã rîdeau de el: „Am fost în Spania, la un frate de-al meu. Am stat cam o lunã, dar nu prea am gãsit de lucru, doar douã - trei zile. Am zis sã mã întorc acasã la mine, în Cãlãrași, și am plecat, luni dimineațã, de acolo. Vã dați seama cã eram pe drum deja de trei zile și mai transpiram și eu! Colegii au fãcut mișto de mine cã-mi miros picioarele, cã nu pot respira... Le-am zis sã înceteze cu glumele astea, dar ei au tot continuat. Am mers chiar la șofer și l-am rugat sã le spunã el sã înceteze. Le-a zis o datã, s-au oprit cîteva minute, apoi au început iar“.
„Șoferul mi-a luat cuțitul“
Supãrat pe atitudinea tovarãșilor de drum, dar și pe fondul nervilor cã se întoarce acasã lefter, Valentin Lãutaru a scos un cuțit și a vrut sã-și taie gîtul: „Prima oarã, am vrut sã mã tai cu un cuțit mai mare, dar mi l-a luat șoferul. L-am rugat sã mi-l dea înapoi, însã n-a vrut. Aveam la mine și un briceag de conserve și cu ãla m-am tãiat. Chiar voiam sã mor! Nu mã mai gîndeam, în secundele alea, nici la cele douã fetițe de 6 și, respectiv, 14 ani, nici la soția mea. Sînt bucuros cã n-am murit, totuși! Mîine (n.r. - astãzi), sper sã plec acasã. Nu cred cã aș mai fi în stare de așa ceva și a doua oarã“. Pînã sã ia drumul orașului natal, Valentin Lãutaru va mai trebui sã treacã și pe la secția de Psihiatrie, pentru a se constata dacã se aflã în deplinãtatea facultãților mintale.

joi, 8 iulie 2010

NOUL METROREX!!!

definitia violului din 1750:D



cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii, i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire

marți, 8 iunie 2010

Fata din birou!!!


Cand se duce lumea la culcare,
Cine sta-n birou si face dosare?
E Geanina bat-o norocu'
Contabila p care n-o doare mijlocu'.

Ea fumeaza Vogue lilas,
Si mai bea si o cafea,
Ca sa n-adoarma instant,
Cand ea face un bilant.

Ei nu-i place savarina,
Ciocolata prea putin,
Cred c-ar vrea o inghetata
Ca s-o racoreasca toata.

Joi o scot la o plimbare,
Sa o plimb putin la soare,
O sa-i spun si niste dume
Si dak vrea o plimb prin lume.

luni, 31 mai 2010

Heeeei iooo am comis-o din nooooooou!!!


Fratilor sa moara gibilan!!! Am comis-o din nou:D!!! Iar ne-am strans d prin cartiere si le-am bagat mortu in ksa la nanaci la fotbal, mai exact la Cupa Genistului(t doare capu'). Nu am fost miejii dar am luat locu' 3, mai mult decat destul. EU, adik Oancea Ionut am iesit si 'CEL MAI TEHNIC JUCATOR' al turneului...sa moara dusmanii!!! Pt. toti cei care ma irita am o vorba sa le spun: GURA MICA!!!...Deci una peste alta a fost un weekend la blana:D. V-am salutat din mers si d azi incolo sa imi spuneti 'tehnician sef', c bask mea:D...Sssssanatate!!!

vineri, 21 mai 2010

AM fost peste toooooooooot!!!


Las-o in plm!!! Atmosfera ca azi noapte la BUG MAFIA mai rar am vazut sa moara Franta!!! Seara a inceput cu niste golden brau la andrei in kmera 609 din artisex:D. 2 3 bericioaice , imbracarea si am taiat-o la fata locului, la scandal, mai exact club maxx din regie. Intai un pit stop la shaormerie sa bag in mine ca ma roade stomacu'. Una la chifla, d-aia d neam prost si o bere golden brau bineinteles. Lux. Ca nou sunt:D. Hai sa intram sa vedem care e spirla. Full si e de abia ora 12 jumate. O sa fie macel la concert. Ne asezam strategic in spatele pupitrului dj-ului si scenei ca sa avem vedere smechera la concert. Si stam, stam, stam, hai in plm nu mai vin astia? Apar la ora 2 slava domnului! 'ti-as sarma in nas Uzzi, tu esti d vina, nu te-ai lasat pana nu ai terminat sticla d J&B:)) Si incepe showu fratioareeeeee!!! Mici, pepeni, struguri, gagicutze frumoase ta ta tat!!!:)) O ora urlam si fredonam piese grele care raman in istoria hip hopului romanesc. Mai ales ultima, care e dementiala intitulata 'bag pl in lume si v-o fac cadou!'. Si s-a terminat. Am taiat-o spre casa p scurtatura din politehnica, am mai baut o bere in kmera si cam asta a fost povestea. Bineinteles ca am dormit doar 2 ore si am taiat-o la munci in ceapa masii. Hai sa nu mai mergem rupti d somn la serviciu. Si la final va zic doar atat: am fost peste tooooooooooooooot!!! Am facut ce-am vruuuuuuuuuuuuut!!!

marți, 18 mai 2010

Catran vs Ionik

Ionik™ Oancea: c faci ma?
™ BOGDY ™: doar ce am mancat
™ BOGDY ™: am bagat
Ionik™ Oancea: ai bagat cu balu 5 meniuri?
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: 5 +1 meniuri
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: da
™ BOGDY ™: 3 meniuri
™ BOGDY ™: +
™ BOGDY ™: 10 cefe de porc
Ionik™ Oancea: ataaaaaaaaat
Ionik™ Oancea: as manca si io
Ionik™ Oancea: ca sunt in pauza
Ionik™ Oancea: da nu e bani
Ionik™ Oancea: rabd
Ionik™ Oancea: si manc ciorba d la flori
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: si slana cu ceapa delicatesa
Ionik™ Oancea: la felu 2
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: i-auzi
Ionik™ Oancea: plm
Ionik™ Oancea: vezi ca te-a auzit balu
Ionik™ Oancea: ca ai zis d ceafa
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: t pune sa ii iei un meniu d la tine'
Ionik™ Oancea: p zipt asta
Ionik™ Oancea: sa aibe asa p o masea
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: ursu baluuuuuuuuuuuuu
Ionik™ Oancea: big foooooooot
Ionik™ Oancea: run for your.....lives
™ BOGDY ™: http://www.220.ro/faze-tari/Street-Fighter-Manga/RpMBi5XmaH/
™ BOGDY ™: nae
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: numa ca el sta cu bluetoothu in ureche
Ionik™ Oancea: cand face asa
Ionik™ Oancea: da sefu mai bag o karata
Ionik™ Oancea: si revin
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: baaa rad aici d nebun
Ionik™ Oancea: ma vad aia d p strada
Ionik™ Oancea: pisam-as p ei
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: http://www.220.ro/faze-tari/Beat-Pe-Masina-De-Taiat-Iarba/zcwCg47S9a/
™ BOGDY ™: ial pasta
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: baaaaaaa
Ionik™ Oancea: e redneck din ala
Ionik™ Oancea: come on men
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: god damn mieen
™ BOGDY ™: da
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: se uita o baba la mine
Ionik™ Oancea: zici ca nu a mai vazut om d stiinta
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: te-a vazut cu floaca aia in cap
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: daaaaaaaaaa
Ionik™ Oancea: plm ca tre sa ma tund
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: ce ai zis
™ BOGDY ™: u lasa k imi las eu plete
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: hai sa lasam paru sa creask
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: hai sa mai spalam si noi aragazu
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: hai sa nu se mai rupa patu
Ionik™ Oancea: cu BIGFOOT
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: vezi k te-a auzit
Ionik™ Oancea: am pus-o
Ionik™ Oancea: hai ca nu mai vin p la voi o perioada
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: hai sa mai schimbabm cartieru
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: bate la tine ca la covoare
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: ca masina d cusut
™ BOGDY ™: nu l-ai vazut pe ala
™ BOGDY ™: cum il biciuie
™ BOGDY ™: sa spele
™ BOGDY ™: sa faca curat
™ BOGDY ™: ea sta la TV
Ionik™ Oancea: normal
Ionik™ Oancea: big foot rulz
Ionik™ Oancea: da hai sa mai spalam si aragazu
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: cine ma?
Ionik™ Oancea: la voi ma
Ionik™ Oancea: arata ca dracu
™ BOGDY ™: pai ce pula mea
™ BOGDY ™: mi-am facut eu carnatzuri
™ BOGDY ™: ?
Ionik™ Oancea: ia zi...EU NU AM FACUT CARTOFI PRAJITI
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: mi-am facut eu carnatzuri
™ BOGDY ™: ?
Ionik™ Oancea: inghetaturi
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: toate mizeriile?
Ionik™ Oancea: vezi ca te-a auzit tarsolea
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: ma doare la stoaca
Ionik™ Oancea: am o usa stanga d peugeot 107
Ionik™ Oancea: hai sa mai cumparam si d la marvis
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: aoleu cred ca m -a auzit sefu
™ BOGDY ™: si esti ingrijorat?
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: da
Ionik™ Oancea: marinus e tare acum
Ionik™ Oancea: nu vine banii
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: ai boxe?
Ionik™ Oancea: am
Ionik™ Oancea: ascult muzica acum
Ionik™ Oancea: dar nu am sa ii dau lu flori
™ BOGDY ™: zii lu sefu tau
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: sa se ridice in picioare
™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

Ionik™ Oancea: ?
™ BOGDY ™: nu il auzi pe asta ce zice
™ BOGDY ™: ?
™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

Ionik™ Oancea: p cine m?
Ionik™ Oancea: ma
™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

™ BOGDY ™: asta de il trimit ma
™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

Ionik™ Oancea: sunt p mail ma
™ BOGDY ™: aaaaaaaa
Ionik™ Oancea: nu p mess
™ BOGDY ™: plm
Ionik™ Oancea: toate mizeriile
™ BOGDY ™: esti
™ BOGDY ™: si daia
™ BOGDY ™: sa nu te incarce
™ BOGDY ™: sa isi dea drumu la brate asupra ta?
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: il fac cu stanga ma
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: toate mizeriiile>
™ BOGDY ™: stii ma mel
™ BOGDY ™: aia
™ BOGDY ™: what aya want for me
™ BOGDY ™: ?
Ionik™ Oancea: nu
™ BOGDY ™: asculta roacare
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: da-mi link sau ceva
™ BOGDY ™: http://www.youtube.com/watch?v=BovthPByLToWatch With Me
Ionik™ Oancea: d-asta frezat ca tine
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: toate mizeriile
™ BOGDY ™: nu ma
™ BOGDY ™: e roacar
™ BOGDY ™: de al tau
Ionik™ Oancea: vezi ca te-a auzit
Ionik™ Oancea: ionik
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: e vreo pb asta?
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai fim ingrijorati
Ionik™ Oancea: t las in pace d data asta
™ BOGDY ™: da dc u esti ingrijorat?
™ BOGDY ™: si te rogi sa nu te incarc?
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: a?
Ionik™ Oancea: ba tu t uiti asa la c vb noi
Ionik™ Oancea: t doare capu
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: de plicitseala
™ BOGDY ™: ce sa faci?
Ionik™ Oancea: normal
Ionik™ Oancea: c joburi avem
Ionik™ Oancea: frecangii
Ionik™ Oancea: la iesera si la magazin
Ionik™ Oancea: iedera
™ BOGDY ™: daaaaaaa
™ BOGDY ™: hai sa nu mai furam de la munk
™ BOGDY ™: capote si usi
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: mizeria asta d gabi cu care lucrez aici
Ionik™ Oancea: are leon alb nou
Ionik™ Oancea: in plm
Ionik™ Oancea: asa faina e ma
Ionik™ Oancea: tunata putin
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: a furat si asta la usi si capote
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: pai da
™ BOGDY ™: mai tre sa traim
Ionik™ Oancea: mizerii
Ionik™ Oancea: io cinstit si sarac
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: d c ma?
™ BOGDY ™: hai sa nu mai stam peste program sa putem sa scoatem capotele
™ BOGDY ™: din magazin
™ BOGDY ™: si usile
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: te dreacu
Ionik™ Oancea: d stochist
Ionik™ Oancea: stii c manc?
Ionik™ Oancea: ca-s cinstit si sarac
Ionik™ Oancea: saratzele d-alea
Ionik™ Oancea: si beau cola
Ionik™ Oancea: in plm
Ionik™ Oancea: nu bag meniuri ca tine
Ionik™ Oancea: si baluuu
™ BOGDY ™: baaaaaaaa
™ BOGDY ™: vezi
™ BOGDY ™: pret
™ BOGDY ™: saratele
™ BOGDY ™: 2 lei
™ BOGDY ™: + cole
™ BOGDY ™: 5 lei
™ BOGDY ™: 7 lei
Ionik™ Oancea: scump
™ BOGDY ™: da dc mananci saratele te faci saratea/
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai mergem la sala
Ionik™ Oancea: sa ne facem cat dulapu
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: ba
™ BOGDY ™: au dat astia
™ BOGDY ™: cauza la cutremurul ala din haiti
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: ?
™ BOGDY ™: m-au sunat acum
™ BOGDY ™: plm
Ionik™ Oancea: bigfoot si balu?
™ BOGDY ™: nu in seara aia tin minte ca dadeam
™ BOGDY ™: la sac
™ BOGDY ™: plm
™ BOGDY ™: eram la sala
Ionik™ Oancea: toate mizeriile
Ionik™ Oancea: io zic ca dadea bigfoot in gagiksu si balu s-a aplecat dupa copan si a cazut p scari
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: ba sa mori tu
Ionik™ Oancea: SALVEAZA c am discutat azi
Ionik™ Oancea: ca io nu pot
Ionik™ Oancea: si adu aksa
Ionik™ Oancea: sau imi trimit dis p mess
Ionik™ Oancea: i
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: muie messi
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: bine ma
Ionik™ Oancea: da salveaza
™ BOGDY ™: pai c ma nu poti u
™ BOGDY ™: plm
™ BOGDY ™: copy paste
™ BOGDY ™: intr-un doc
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: si il dai pe mail
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: nu ma ca sunt in mail...e mai simplu la tine
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: stiu io c zic
™ BOGDY ™: ohooo maaaaaa
Ionik™ Oancea: hai sanu ne mai tinem angajatii peste program iederistule
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™: u ma?
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai jucam conquiztador dupa program
™ BOGDY ™: nu dau nume tu
Ionik™ Oancea: mi-au dat astia d la gazeta
Ionik™ Oancea: album d-ala cu fotbalisti
Ionik™ Oancea: d la cupa mondiala
™ BOGDY ™: ce faci marinus
Ionik™ Oancea: mai am 30 d anunturi
Ionik™ Oancea: si termin
™ BOGDY ™: pai unde le pui/
Ionik™ Oancea: si ma apuc d furat p urma
Ionik™ Oancea: o gramada d siteuri
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: si de acqasa nu poti sa le pui?
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: ei cacat,...
Ionik™ Oancea: ar fi ceva
Ionik™ Oancea: da plm
Ionik™ Oancea: tre s afiu prezent
Ionik™ Oancea: cand pleak cami asta cine plm mai vinde aici?
Ionik™ Oancea: IO
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: ii e dor lu ildiko d mine
™ BOGDY ™: balu da
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: nu mai lasa copane p scari la iedera acolo
Ionik™ Oancea: ca iar o sa fie cutremur
Ionik™ Oancea: mai mor oameni...
Ionik™ Oancea:
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
™ BOGDY ™: vezi k te-a auzit
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: ca in covoare
™ BOGDY ™: da dc dak te prinde
™ BOGDY ™: te bat de te asculta cu urechea?
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: ma bombardeaza ca in iraq
™ BOGDY ™: da
Ionik™ Oancea: o ora juma baaaa
Ionik™ Oancea: sa treak odata
Ionik™ Oancea: mor d foame
Ionik™ Oancea: floriiii pune ciorba la incalzit
™ BOGDY ™: pai c ma pleci la 5?
Ionik™ Oancea: o ora juma
Ionik™ Oancea: la 6 plec
™ BOGDY ™: pai
™ BOGDY ™: e
™ BOGDY ™: 4:25
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: da ma boule ink o ora juma
Ionik™ Oancea: c plm nu intelegi?
™ BOGDY ™: pai ai zis o juma
™ BOGDY ™: aaaaaa
™ BOGDY ™: pl
Ionik™ Oancea: Me:

o ora juma baaaa
™ BOGDY ™: e de le iedera
™ BOGDY ™: nu se
™ BOGDY ™: vedea
™ BOGDY ™: mi-a incojurat monitorul
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: t ataca
Ionik™ Oancea: balu
™ BOGDY ™: Happy Hooooowloween!

™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: ?
Ionik™ Oancea: aaaaaaaaaa
Ionik™ Oancea: esti cam ingrijorat
™ BOGDY ™: daaaaa
Ionik™ Oancea: o oraaaaaaaaaa
™ BOGDY ™:
™ BOGDY ™: concluzia e ca ma duc sa ma spanzur
™ BOGDY ™: asa zicea diego acum
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: c vb ms
Ionik™ Oancea: ma
Ionik™ Oancea: li se strica turbinele la fraieri
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: asa p banda rulanta
Ionik™ Oancea: 12 mil costa sa o reconditionezi
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: creste productia
Ionik™ Oancea: d lu ionik nu ii creste salariu
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai visam l asalarii babane
Ionik™ Oancea: da la BABANU da
™ BOGDY ™: daaaaaaa
™ BOGDY ™: si noua sa ne dea 10 mii
™ BOGDY ™: de paine
Ionik™ Oancea: gata ba
Ionik™ Oancea: liber pana la 18
™ BOGDY ™: daaaaaaaaa
Ionik™ Oancea: alta viata p mess
™ BOGDY ™: (music) It's okay now, I'm here!

Ionik™ Oancea: hai sa nu ne mai ascundem p mail
Ionik™ Oancea: sunt available?
™ BOGDY ™: da
Ionik™ Oancea: plm
Ionik™ Oancea: mi-a dat altceva d munca
Ionik™ Oancea: bagami-as
Ionik™ Oancea: asa ca....
Ionik™ Oancea: pa
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai frecam menta la munca
™ BOGDY ™: da
Ionik™ Oancea has signed back in. (12.04.2010 17:31)

Ionik™ Oancea: belescovici
™ BOGDY ™: da
Ionik™ Oancea: ink putin si matirez
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai stam peste program
™ BOGDY ™: mda
™ BOGDY ™: cine?
™ BOGDY ™: io nu
Ionik™ Oancea: la 5 juma o tai?
Ionik™ Oancea: 6
Ionik™ Oancea: ?
™ BOGDY ™: nu
™ BOGDY ™: la 9
Ionik™ Oancea: sa mori tu?
Ionik™ Oancea: pai la cat ai inceput ma?
™ BOGDY ™: 9
™ BOGDY ™: -9
™ BOGDY ™: pg
Ionik™ Oancea: stai 12 ore ma?
Ionik™ Oancea: cum plm?
™ BOGDY ™: da
™ BOGDY ™: hai sa nu mai ne mintim fosti colego\
™ BOGDY ™: colegi*
™ BOGDY ™:
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai fim scalvi p plantatie la iedera
Ionik™ Oancea:
Ionik™ Oancea: sclavi
Ionik™ Oancea: zi ma la cat pelci?
Ionik™ Oancea: pleci
™ BOGDY ™: la 6
™ BOGDY ™: ma
Ionik™ Oancea: e bun atunci
Ionik™ Oancea: hai sa nu mai stam cu balu
Ionik™ Oancea: ca ne mananca

™ BOGDY ™: baaaaaa
™ BOGDY ™: vezi k te-A AUZIT

vineri, 23 aprilie 2010

TOATE MIZERIILE!!!


Baaaaaaaaaaaaaaaaa esti nebun!!!??? Hai coaie cum coaie sa faci bairam in compartiment pana la Bucales in acceleratu nr. 1622? Simplu...Se ia un Ionik un Calin, 2 nanaci adica, se instaleaza SCULELE si da-i frate:D...Acum nici in .... nu ne doare dak trenu o sa aiba intarziere(fara daca):D. Asa ca sanatate si virtute s-avem bani s-avem ce...bea!!! Numa' bine...

miercuri, 21 aprilie 2010

Muoldovianca


Intr-o zi in Herastrau
P o banca dintr-un parc
Am zarit o moldoveanca
Dragutica si bazata.

E bruneta si cocheta
D mountainbike innebunita
Dak-i dai si-o bere blonda
O sa zica ca esti tzipla.

Ea e mare somnoroasa
Baga paste, cam o plasa
Dak vrei s-o duci la suc
T refuza ca la 'Ciuc.

O o s-o chem si p la chef
Sa-mi aduca niste paste
Sa am si io c manca
Cand ma roade p sub coaste.

vineri, 16 aprilie 2010

Inapoi la viata de Bucales!


Oameni buni( Banica JR), cum sa va spun ca sa intelegi mai bine...Daca Bucurestiu' n-ar fi existat ar fi trebuit inventat! O fi un oras d cacao, poluat, mizer si infect dar e o sursa inepuizabila d caterinca si distractie! Si cand ai colegi d apartament sau vecini ca Marinus, Catran si Nae( mai putin) t pisi p tine d ras zi d zi. Si c am zis eu, dak tot sunt la sudului aici unde e liniste si bine: GALAGIE!!! Mi-am luat aparatu foto cu mine la munci si dupa c am scapat m-am dus cu Catran sa tragem o poza mai 'extrema' asa. Mai exact saritura peste OLTCIT! A se vedea poza...Mizeria d bogdi(alias Catran) tot intarzia cu poza, c isi zicea el, ia hai sa vedem cum fuge ionik cand vine proprietarul dupa c il vede sus p plafon:))...'tu-l in nas:D.Dar a iesit bine pana la urma. Chiar artistica poza. Asa-i?...Joi seara am fo la fotbal cu astia ai mei. C zici d ei ma...numa mizerii:)). In afara de noi 3 si nanacu' d Calin numa' scamatori acolo. Dar d c BUBUIA la poarta lor ca in IRAQ??? Asta a fost replica serii. Dupa 2 ore d rabona, scheme socoteli am plecat spre ksa cu masina lu cipriotu'. Pana la dristor ca p urma am luat metrou' nu inainte d a ne lua la revedere la M.Bravu d cel mai slab jucator din echipa noastra: CALIN! Hai du-te tare ca ne-ai stricat jocu'! Mama cand o sa vada c am scris despre el o sa turbeze=)). Si asa s-a dus si joi seara. A urmat ziua d vineri. Tai-o la casa cu capote la munca, baga niste anunturi, ciordeste niste capote, vinde-le la Obor, intoarce-te , fa p prostu' ca nu lipseste nimic si s-a gatat si ziua asta. Dar aventura d abia acum incepe. Bag viteza spre P-ta Sudului sa ma intalnesc cu proprietarul apart d 2 kmere und ma mut cu Marinus. Ajung primu, Marinus ink era p drum. Stau discut alea alea si intr-un final vine si pilafus. Ii dam banii la om, pleak si ramanem singuuuri. 'M-am mutat la casa mea' zic io, la care Marinus: A NOASTRA BAAA! Asa e are dreptate. N-am c zice. Fumeaza asta o tigara p balcon si o taiem spre vechea resedinta. Bag in mine ca spartu' ciorba d la flori sifriptura d vita si servesc o pastila d cap ca nu mai puteam. Imi bubuia capu' ca in Iraq. D la oltcit se trage totu'. Mi-am primit blesteme. Si dau sa ma asez in pat cand, ma suna Mandroc. Hai ma c facem? E vineri nu merem sa bem si noi ceva? Ooooo fratele meu ca bine zici! Let's go. Si o tai spre el in Drumul Taberei. Dar cu vinteza si cu bagaj ca plec la Oltenita samb la pranz. Ajung la el si incingem niste beri normal. Am ramas la el la 5 stele, aicisea in apart., aicisea sa ne revergoram. Viatza!!! Parfum!!! Toate bune si frumoase, mici, pepeni, struguri, inghetaturi...FIFA 08 in 2, discutii cu o creatza blonda si speciala p mess si uite asa se fini la comedi. Nu inainte de a face io o boacana cat mine d mare. I-am ars lu asta canapeaua, dar asa d control doar. 1 cm patrat nu mai mult. O sa ii spal vasele o sapt si ii trece:)). Acum ma preg sa dorm ca nu mai pot. Imi inghit ochii imediat. Merg la somn cu gandul ca mai sunt doar 7 zile si ajung aksa in Ungaria. Doamne d abia astept momentu'. Si acum p final va zic ca nu conteaza cat d lung ai parul, important e cat si cum gandesti!!!

luni, 5 aprilie 2010

CFR sau CACA-TE FRATE ROMANE pe caile ferate romane!!!


Romania...2010...acceleratu' Baia Mare-Bucuresti Nord. Un nanac din Ungaria se urca in tren ca plm incepe si el munca dupa 1 an juma' d 'neincadratism'. Loc din sula ca cik la ora 2 noaptea nu 'functioneste' sistemu', pisam-as p sistemele voastre informatice, asa sa zici si Oancea sa se uite. Scuzati expresia 'p sistemele'. Si incerc si io ca un navetist adevarat c sunt sa imi ocup un loc p und mai apuc. C vorbeeeeeeeesti ma!? C zici d asta ma?! Gasesc si io un loc intr-un compartiment si sa moara franta si toti alsacienii cand deschid usa ma izbeste un damf d-ala d se declanseaza DEFCON 4 , imi cade paru din nas si dau sa pic p spate. Noroc ca dupa experienta cu gardu, care m-a facut mai puternic, am reusit sa raman p picioare Le injur tot neamu si plec mai departe. Clasa 1 am zis, maxim am spus! Gol aici evident. Intru in primu compartiment, ma intalnesc cu Miklosh sau cum il cheama ca ink nu stiu. App va scriu din tren acum la 4 dim... Vine pilafu d nas imi composteaza beletu, vede ca nu am c cauta la 1, bombane el ceva si pleak. Hai da-te ca-mi sugi in gandu' meu. Ia mergi si tu si trage p nas c am tras io mai devreme si zi-mi cum e? Levantzica si gentiene normal!!! Acu' is p la Predeal, mai am o ora baterie si am pierdut pariu' live p bwin in ceapa masii! Dar mai e capital, deocamdata stau bine:D...Si cam atat d aici d p Valea Prahovei. Andreea ai legatura...Multumesc Ionik. Si acum SOC: scot niste slana cu ceapa sa mananc una:D...Da' nu mult ca tre sa ii las si lu' Catran o bucata pentru mai tarziu. Asa ca acestea fiind spuse va parasesc nu inainte d a va sfatui sa va uitati diseara la 21:45 (din nou) la cel mai adevarat meci posibil la ora actuala, BARCA-Arsenal. Doamne ajuta si traiask CFR!!! (NOT ,'ti-ai dreacu)

vineri, 2 aprilie 2010

adio NEINCADRATILOR...bine ai venit ANGAJATULE!!!


Sa se-auda in toata taraaaaaa m... poli timisoara....pardon....sa se-auda in tota taraaaaa ca ionik s-a angajat baaaaaaaaaaaaa!!! In vinerea mare s-a intamplat minunea bai fratilor, asa ceva...nu cred ma nu cred, dupa 1 an juma d neincadratism:))...si frustrari si certuri si alea alea...Revin in capitala lu Oprescu dupa 2 ani aproape de seceta. La primu salariu va chem la sudului la o chermeaza:D ...No hai ca merg sa beau acum ca a inviat Iisus:D Sanatate!!!

vineri, 19 martie 2010

Concertist navetist


I-aaaaauzi! plm vin Guess Who si Spike in Brasov! zise Flavia acum 2 saptamani cam asa. Nu era sigur dak sa merg sau nu dar o mana norocoasa la poker m-a scos din cacao si am avut bani sa merg linistit:D Si ne-am adunat 2 nanaci si 2 nanace d aici din catunu' Saint George si ne-am intalnit la berarie ca sa asteptam microbuzu'. Tzapaaaa...La 20 juma nu a venit...Si apare p la 21 fara ceva unu si fetele repede dau sa urce. Cand intinde Cristina banii si zice 'la brasov' soferu' ii tranteste replica magica: Asta merge la Covasna! Nanaca si Cristinutza noastra:D Si ne dam jos si plm asteptam sa vina microbuzu' bun...iar. Uite-l ma ca vine! Ne suim frumos si o taiem spre bv. Doru baiat destept a urcat cu o doza d tuborg la el. Parfum! Mai o vorba mai o gura d bere si iata-ne ajunsi la gara in bv. Sarim din microbuz si ne indreptam spre un taxi. Plecam in tromba si dupa cateva min sarim iar jos ca am ajuns la No Problem sau locu' unde va avea loc marea cantare. Dupa cateva secunde, stupoare, Cristina se vaita ca si-a uitat caciula in masina=))=)) de dak ai vrut sa faci pl mare ca ai caciula NY...Apar si 2 brasoveni, prieteni de-ai Flaviei. Baieti d comitet n-am c zice. Dupa vreo 10 min d asteptare ne dau drumu inauntru meltenii d bodyguarzi. Ne lasam catrafusele la garderoba si urcam sus la masa. Pizdosi noi, masa rezervata chestii socoteli. Hai sa bem!!! Maxim am spus! Bere la 0.33 evident ca plm romanu e chielea pulii dar bea bere la 0.33. Heineken se stie:D O sug repede p prima si ma infig la a 2-a. Ora 11 deja. Deja o ora intarziere. Hai sa imi iau ink o bere. Da da, vezi sa nu...Bere din sula fratica. Finished zice barmanu'. C cacat sa bei cand tu nu mai ai bani nici sa t caci in centru?...Nimic, normal:D. Si deodata asa din ceatza apar si baietzasii. Incepe showu'. Sonorizare din nou d nota zece, atmosfera, pitzipoance, chelioase, c mai, tot tacamu'. Ceva probleme cu microfonu' lu Guess dar se rezolva pana la urma. Si dupa vreo ora d cantat si urlat se termina si el spetacolo. 'niezoo mereu cand e fain se termina repede...Si acum ce sa faci sa supravietuiesti, t gandesti sa jefu...ionik ce-ai ma? ai baut gaz? normal ne intoarcem la masa si cadem d acord sa plecam la 2 si 20 ca sa prindem trenu d 3 spre sfantu. C vorbeeeeeeesti ma? ca ajungem la tren dar e supracontrol!!! Cristosi, dumnezei, sfinti si merem intr-un OMV sa o mai lalaim pana la 4 cand avem urm trenm de data asta personal, mai d criza asa:D Mai dau p gat un tuborg cu doru d data asta la 0,5 ca oamenii, mai fac misto putin d cineva, mai aia aia si s-a facut 4. Slava domnului ca deja se imputzea treaba. Ne luam belete , ne urcam frumos si ca niste navetisti adevarati ne tolanim p scaun si somn. Nu o mai lalai si va zic ca am ajuns frumos la sfantu ne-am dat jos am luat un taxi si direct in pat m-am aruncat. Fara regrete, fara resentimente. Ink o noapte d neuitat din viata de hoinar a lu' ionikfarafrica. Si sa ma cac p UEFA si tot c inseamna organizatia asta!!! Niste bulangii nu altceva! Au masluit iar tragerile la sorti ca sa nu avem spectacol in finala! Dar intr-un fel e mai bine ca scapa Barca d Arsenal mai repede ca sa moara madrilenii de ciuda. Luati d-aici! :D Hai ca mi-e somn si maine am meci la 12 cu mingicarii mei:D A inceput returu' si la noi. Rupem stilu si norma ca avem echipa acum:D

marți, 16 martie 2010

EL MINGICARO VERO!!!


Oameni buni, iubitori ai fotbalului si fani ai Barcelonei in primul rand...DACA MESSI NU AR FI EXISTAT AR FI TREBUIT INVENTAT!!! Ce vorbeeeesti ma? Ce zici de asta ma? E fantastic baietzasu' asta de 22 d ani! E playstation cum zice Ibracadabra:D. Duminik la meciu' cu Valencia a demonstrat-o ink o data!!! 3 goluri in 27 d min pac pac bam bam si s-a incheiat meciu. 3-0 scurt asa.Basicar mai mare ca el nu exista asta e clar, t face numa din corp asa frumos si dupa aia ii zice portarului: CAUT-O P-ASTA! Ce Cristiano Ronaldo ba baiatule!> E bun si CR9 dar mai tre sa invete d la argentinian cum e cu controlu' balonului si driblingu p spatii scurte! Si sa se joace CL p playstation d acuma=))=))=)). Asta asa ca sa moara 'madrilenii'. V-au bagat mortu in ksa descultii d la lyon=)). Suparare mare...sute d milioane investite in zadar...Varza cu carnati! Visez o finala arsenal barca ca sa ne bucuram d fotbalu' adevarat nu de al de chelsea, bordeaux etc. In incheiere mai adaug ca Messi va ajunge mai mare ca Maradona. Parerea mea...Asta dak nu vine un maciucar gen mascherano mai stiu io cine si il achita de-i zboara genunchiu' prin tribuna. Sa speram ca NU. MES QUE UN CLUB! app...

vineri, 12 martie 2010

Turbata!


Baaaaaaaaaaaaaa nu mai suport ma jur!!! In seara asta o sa dau in ea ca surdu in clopot! O sa-i dau numa' la pateu pana o sa o vad intinsa p gresie!!! Si dupa aia dak o sa continue ii sparg si mufa k sa-i curga borsu p jos!!!...Asta a fost varianta ideala de ma razbuna pe vecina de deasupra. Din pacate nu se va intampla. Dar as putea sa ma cac la usa ei intr-un ziar si sa ii dau foc. Si cand vine proasta si vede sa dea cu picioru' sa il stinga si sa se umple de cacaaaaat!!! Nu exista zi bai frate in care sa nu urle ca o cretina la barbacsu! Il cearta p ala in fiecare zi, dreacu stie cum mai poa sa stea cu ea. Si mai are si copil in plm de umflata! Saracu copchil ce copilarie are. O sa ajunga ca Fane Spoitoru' sau la azil. Io in locu lu' Jan asta care sta cu ea i-as zice: teoretic t vreau...metaforic ma abtin...practic ma pis p tine!!! Si as pleca dreacu d langa ea ca te exaspereaza.

luni, 8 martie 2010

Bulanoasa

Intr-o zi la Bucuresti
Trasa park din povesti
Pe culoar la facultate
Am zarit o fata-aparte.

Ea e creatza, e bruneta
Bulanoasa si cocheta
Strungareata sexy-n fata
De iti face capu varza.

Toti baietii o admiram
Si cu ea noi ne visam
Multi nanaci ar vrea s-o drege
Dar Ionik ii intrece.

Ca ea este din Ciucago
Si de munte-i dor gramada
Intr-o zi o s-o vrajesc
Si prin Crai o s-onvelesc.

duminică, 7 martie 2010

Fata din vis

Am intalnit-o p la gara
Intr-o zi d...mai spre toamna
Era blonda si micutza
Avea egari si bentita.

Al ei zambet e frumos
Foarte cald si luminos
Iar atunci cand ea vorbeste
P Ionik-l imblanzeste

Dar e foarte complicat
Sa ma vad cu ea in parc
Pentru ca ea, din pacate
E din locuri indepartate.

Insa pe Ionik nu-l doboara
O veste asa ingrozitoare
Ca atunci cand vrea s-o vada
Se urca-n masina si-i da in goarna.

Ca s-ajunga la Buzau
Sa o plimbe cu-n Renault
Si s-o duca la un cico
S-o alinte...'Frumusico'.

vineri, 5 martie 2010

Fata cu membrele de aur


Stau si privesc la poza ta
si nu-nteleg cum pana mea
Poti sa ai asa bulane
D te lasa fara suflare.

O fi oare de la blugi?
O fi oare de la egari?
O fi oare de la tocuri?
Nu ma Gigi-i de la flecuri.

Si ea sta pe la Brasov
E studenta, e boboc
Are-o pasiune mare
Canta pana-ti face capu mare.

A facut acum o piesa
Cu un DJ d la Valcea
Vrea sa fie acolo-n top
S-aiba faima si cojoc.

Si acum in incheiere
Io va zic cu placere
Ca e fata frumusica
Si iti canta una mica.

miercuri, 3 martie 2010

Fata din salon

Seara se lasa peste salon
O blonda mica sade la birou
Si se-ntreaba suparata
Cand ajung si eu acasa?

A muncit o zi intreaga
Ca sa stranga bani gramada
sa ii duca fix la banca
Ca sa plece in Jamaica.

Ca acolo-i cald si soare
Nu se doarme-n pijamale
Un tricou e d ajuns
Ca sa ai aer in plus.

Sa se scalde-n apa albastra
Cristalina si curata
Sa mai faca si o pluta
Cand se-arunca din salupa.

Tot ce-am zis ea merita
Pentru c-a muncit din greu
Io nu ma voi supara
Dak si p mine ma va lua.

marți, 2 martie 2010

Fata de sub tricou

Ati vazut cumva o fata
Blonda, buna si bronzata
Care sade prin copou
Si se-mbraca in tricou?

Are o alunitza sexy
Si un zambet foarte fain
Niste coapse delicioase
Cand coboara din tramvai.

Dupa 2 ani si jumatate
De convorbiri si incercari esuate
In microbuz ma voi urca
Si la Iasi eu voi pleca.

Sa o vad, s-o intalnesc
La ureche sa-i soptesc
Ca din toate blondele cu stil
Are bronzul cel mai fin.

Sa ma plimb cu ea prin parc
Niste strofe sa ii bag
S-ajungem pe Clopotari
Ca sa bem niste Cotnari.

luni, 1 martie 2010

Creatza

Azi e-ntai, e martisor
stau in pat si nu cobor
Cu o creatza io vorbesc
Dar nu pot s-o intalnesc.

Si ea tot ma amageste
Ca batranu o pedepseste
Si din casa ea nu iese
Cik face niste peste.


Io ii zic sa iasa afara
Ca in casa e teroare
Dar ea tot ma cicaleste
Cik nu s-a saturat d peste.

Sa manance un calcan
Sa il uite p Johann
El nanacos din napoca
Care-i prieten cu rodica.

Dak ea nu va iesi
Spre Brasov io voi porni
SI voi spune lumii toate
Cretzele sunt bosumflate!

duminică, 28 februarie 2010

MINGICARII




Ce vorbeeeeeeeeesti ma? Ce weekend d pomina a fost sa moara franta! 10 nanaci s-au adunat d prin cartierele 'grele' ale sfantului ca sa mearga la cupa primaverii sa se joace cu basica in sala p acolo...Grupa grea din start. Primu meci incepe...Nervi injuraturi si pisatii d la office raman in 3 oameni=)) Si ii cacam cu 5-2. Gol pase d gol, c sa mai, tot tacamul:D Al doilea meci a fost derby. Phoenix ne-a facut ziua grea dar am reusit sa ciupim un egal si cu nanacii astia:D Din nou gol dar la 3-3 am avut o ocazie cum rar intalnesti in viata d mingicar dar am ratat in ceapa masii.
S-a facut ora 18 si au venit si ungurii sa le aratam care-i treaba la sportu asta. 3-1 scurt si nanacii din cartier erau in sferturile d finala:D. A 2-a zi la ora 10 se striga adunarea. Partizan ne asteapta sa ne bata. Ce vorbeeeeeeeesti ma? i-am executat scurt si p-astia pac pac bam bam si obiectivul era indeplinit, semifinalele. Cel mai greu meci, Valea Crisului echipa care facuse tam tam pana atunci ne pandeau. Incepe partida, si luam gol. Dar ne revenim si din 2 pase d a lu ionik se inscriu 2 goluri. Dau si ei gol si se face 3-2 pt noi. NE tremura chilotii 8 min dar reusim sa pastram scoru' si ne calificam in finala mare. C zici d astia ma
? Minune mare frate! Noi deja ne faceam planuri sa ne imbatam...Nu mai conta dak pierdeam. Ora 14:00, marele meci. Fc Amigos vs mingicarii...Luam gol repede dar unu d-ala d cacat rahat... Dar la galbenu lor profitam si ionik da o pasa d geniu la silvana si ataaaaaat. Caut-o p-astaaaaa! 1-1. Pauza... In a 2-a le cam luam p banda rulanta. Se termina 1-4 park dar noi suntem adevartii castigatori. Frumos tare oricum. Un weekend la blana. Senzatie. Hai sa beeeeeeeeeeeeeem baaaaaaaaaaaa!!! Si asa am facut. La bodega lu peste. Cam atat despre aceasta isprava a noastra. Cert e ca stim cu basica. La anu facem pl si mai mare. MAXIM AM SPUS!!!